Tensiuni între Zanni și Ștefania Stănilă la Survivor All Stars: „Asta e frustrarea ei. Mi se pare o prostie”

Data actualizării: | Data publicării:

Zanni și Ștefania au avut un dialog mai tăios la Survivor, în ediția de pe 23 aprilie 2024.

Dacă câteva luni de zile au format o alianță și s-au protejat cu orice preț de eliminare, se pare că tensiunile au început să guverneze relația dintre Zanni și fetele Faimoase rămase în competiție, Ștefania fiind cea mai vocală și reproșându-i acestuia faptul că nu s-a mai simțit susținută de el, de când a avut loc marea unificare dintre echipe. În replică, Zanni spune că nemulțumirea acesteia ar fi, de fapt, cu totul alta.

„Eu am momente în care vreau să mă gândesc la mine, dar asta nu înseamnă că în consiliu aș alege un Războinic, e departe să mă întrebi asta. De fapt asta e frustrarea lui Ștefi, că va merge la duel și mi le aruncă mie în cap, nu-l mai iubește pe Zanni deșteptul, frumosul, acum nu-i mai place de Zanni.”, a declarat Zanni în cadrul emisiunii. 

Pe aceeași temă: Zanni, catalogat dur de Faimoși, după unificarea echipelor: „A uitat de veche echipă și a intrat la individuale”

Tensiuni între Zanni și Ștefania

Replicile tăioase au continuat, iar Ștefania Stănilă s-a arătat a fi în continuare nemulțumită de atitudinea pe care colegul său a arătat-o în ultimele zile în camp.

Zanni: Tu ai ceva cu mine, am înțeles. Am simțit că țineai ceva în tine și nu voia să vorbești.

Ștefania Stănilă: Ai simțit, tu le simți pe toate. Ești cel mai inteligent de aici.

Zanni: Drept dovadă, te-ai enervat, ai ceva.

Ștefania Stănilă:  Ok, o să comunic.

Ana Porgras: Mi-am dorit din suflet să avem discuția asta ca să știu cum mă poziționez, dacă sunt individualistă, dacă trag pentru mine și atât sau dacă o să mă dau lângă ceilalți, ca să mai stau și eu în competiție.

Tj Miles: Ei au și spus-o că o să dea în noi până nu va mai fi niciun Faimos, după care vor da în ei.

Te-ar putea interesa și: Jorge, despre „fuga” lui Jador de la Survivor: „Ai un contract, nu poți să începi cu talente și figuri.” Îi cataloghează dur pe Faimoși / video

Zanni, radical la adresa Ștefaniei

În final, Zanni îi reproșează coechipierei sale faptul că nu a fost deloc transparentă la adresa sa și că nu i-a spus imediat ce are pe inimă, deși cei doi au petrecut atât de mult timp unul lângă altul în cadrul competiției, încă din prima clipă în care au pășit în Dominicană.

„Mi se pare o prostie, reproșează-mi pe moment că nu sunt lângă tine, comunică-mi. Că am vorbit eu cu Războinicii și că stau de vorbă e fix treaba mea, am mai spus, suntem diferiți. Nu mai repeta ce am făcut eu, pentru că și TJ a vorbit cu Războinicii. Dacă nu-mi zici mie între patru ochi lucrurile, înseamnă că mi le reproșezi. Poți să-mi reproșezi că nu te-am susținut la un joc, nu de ce am stat la masă cu Războinicii. Eu le-am pus lor o întrebare, faptul că acest lucru e discutat după atâtea zile arată că nici nu ești transparentă, ai și păstrat niște frustrări.”, a mai completat Zanni.

VEZI și: Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel