Ce planuri are Mirela Vaida de Paște. Prezentatoarea TV nu va petrece sărbătorile în România: „Anul acesta voi sărbători un pic atipic”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Mirela Vaida nu va petrece Paștele în România. Prezentatoarea TV a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, unde va sărbători în acest an, ce a făcut înainte de a pleca din țară, dar și în grija cui i-a lăsat pe cei mici, Carla, Vladimir și Tudor.

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. Pe lângă cariera în televiziune, moderatoarea emisiunii „Acces Direct” este actriță la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, cântăreață de muzică populară, dar și mamă a trei copii minunați, Carla, Vladimir și Tudor. Într-un interviu, acordat în exclusivitate pentru Spectacola, Mirela Vaida ne-a dezvăluit că a avut un an încărcat, iar de Paște a simțit nevoia unei mici pauze de relaxare, motiv pentru care s-a decis să petreacă sărbătorile departe de țară, în Italia, doar cu soțul ei, iar cei mici se vor bucura de prezența bunicilor în această perioadă.

„Anul acesta voi petrece Paștele un pic atipic. Vin după o perioadă foarte aglomerată de filmări, emisiuni, spectacole, evenimente în diaspora. Am ales ca eu și soțul meu să plecăm din țară. Noi când prindem patru zile libere plecăm din țară. Vreau să fiu sinceră, este superb Paștele, dar eu altă vacanță nu mai am până în august. Fiind extenuați amândoi, eu și soțul meu mergem să stăm, să ne relaxăm, să privim cerul, să privim marea, să dormim cât vrem și să ne reîncărcăm bateriile. Într-o casă cu copii mici nu prea poți să asta.

Copilul meu, Vladimir, a fost operat recent la ochi și nici nu am voie să-l iau în avion, la mare, la soare, la nisip, în vânt sau oriunde în comunitate, deci el trebuie să stea acasă cât mai ferit și acesta a fost un alt motiv pentru care nu ne-am făcut planuri de a pleca cu ei, dar recuperăm la vară. Asta e bucuria bunicilor și a nepoților pentru că vor petrece împreună Paștele la noi acasă. Bunicii au venit deja de la Iași de o săptămână și petrecem Paștele împreună, deci nu înseamnă că nu sărbătorim Paștele, pentru că la noi în casă deja se gătește”, a mărturisit Mirela Vaida, în exclusivitate pentru Spectacola.

Te-ar putea interesa și: Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Ce preparate a gătit Mirela Vaida de Paște

Înainte de a pleca, Mirela Vaida s-a asigurat că totul este pregătit pentru sărbătorile de Paște. Prezentatoarea TV a gătit ciorbă de perișoare și orez cu pui, însă a decis să pregătească și alte delicatese tradiționale, printre care cozonac, pască, drob de miel, salata de boeuf, ouă umplute, sarmale și pârjoale.

„Eu am făcut ciorbă de perișoare, care e nelipsită de la noi din casă, orez cu pui. Preparatele tradiționale le gătesc de obicei cu mama mea, dar și anul acesta am făcut cozonac, pască și am înroșit și ouă. Am făcut și drob de miel, așa cum se face la noi în Moldova, salată de boeuf, ouă umplute, sarmale, pârjoale. Vom avea o masă bogată, așa cum e normal să fie”, a spus Mirela Vaida, în exclusivitate pentru Spectacola.

Te-ar putea interesa și: Emilia Ghinescu a rupt tăcerea. Ce relație a avut artista cu Nicu Paleru: „Soțiile lui m-au iubit mai mult decât m-a iubit el”

Mirela Vaida, amintiri din copilărie legate de Paște

Mirela Vaida ne-a împărtășit și amintirile pe care le are din copilărie legate de Paște. Deși nu și-a dus până acum proprii copii la biserică de Înviere, având în vedere că cei mici dorm la acea oră, ea își exprimă dorința ca aceștia să fie conectați la tradițiile religioase și să simtă bucuria sărbătorilor pascale.

„Copiii vor merge la prohod, la biserica din sat. Eu trăiam prohodul cu foarte mare bucurie în copilărie. Prohodul era cea mai frumoasă sărbătoare, cea mai frumoasă seară din toate zilele Paștelui. În copilăria mea mergeam în fiecare seară din Săptămâna Mare la Denii. Erau un prilej să ne întâlnim noi toți copiii din sat și ne întâlneam la biserică. Printre jocuri ascultam și ce se spunea acolo în biserică și luam parte la toate slujbele. Cele mai frumoase erau Vinerea Mare cu prohodul, la care cântau toți copiii cu lumânările aprinse, trecerea pe sub Sfântul Aer, Învierea pe care o făceam tot timpul în jurul bisericii la 00:00, apoi Paștele.

Trebuie să recunosc că eu pe copiii mei nu i-am dus de Înviere noaptea, mi s-a părut că sunt prea mici, că nu pot să-i trezesc, dar i-am ținut întotdeauna aproape de biserică și îmi doresc foarte tare ca ei să aibă conexiunea asta cu tot ceea ce înseamnă biserica și sărbătorile mari. Lăsându-i pe mâna bunicilor de la Iași, adică a părinților mei, copii vor ajunge cu siguranță la biserică în fiecare seară și în fiecare zi. Vor avea și vânătoare de ouă prin iarbă, pentru că asta le pace lor că au văzut în desene animate. Vor avea și masă îmbelșugată, iar eu și soțul o să le trimitem niște poze frumoase din scurta vacanță pe care ne-o permitem pentru noi”, a mai declarat Mirela Vaida, în exclusivitate pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel