Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Data actualizării: | Data publicării:
Valeriu Panoiu/ captură video Youtube
Descriere foto: Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Iată cum va influența luna mai fiecare zodie în parte.

Astrolog Valeriu Pănoiu a venit cu previziunile astrale pentru luna mai. Mai jos poți afla ce te așteaptă, în funcție de semnul tău zodiacal.

Berbec

Sunt vești foarte bune, din punct de vedere financiar. Pot face luna aceasta ce nu au făcut în multe luni de zile, ce nu au făcut în doi ani, pot face în mai. Trebuie să facă curățenie în casă, în pod, să arunce hainele, trebuie neapărat să rezolve toate treburile neterminate. E foarte mult de muncă pentru ei fizică.

Taur

Pentru ei vine o materializare care vine fără efort, e ca și cum lucrurile se rezolvă de la sine, cineva e în spatele lor și trage sforile. Au această protecție divină prin care chiar dacă sunt nedreptățiți într-o anumită situație, universul îi va oferi un sprijin divin. El în luna mai are acest vârf de dezechilibru cu exteriorul, parcă trăiește într-o altă lume, trebuie să aibă credință, pentru că Dumnezeu știe ce face și că lucrurile nu rămân nereparate.

Gemeni

La ei se pune problema in mai la modul „acum ori niciodată”. Ei trebuie să ducă ceva la bun sfârșit, parcă li se scurtează timpul, nu mai au răbdare, sunt multe lucruri de făcut și se precipită. Asta poate veni cu foarte multă eficiență, le poate da randament, soluții bune, miraculoase. Au tot sprijinul și material, și spiritual, să termine ceva ce au început. Pentru alți Gemeni se pune problema de alegere, este o lună decisivă.

Rac

Pot avea parte de muncă, promovare, pot să ceară cu încredere o mărire de salariu sau o poate primi chiar și fără să o ceară. Au maximă vizibilitate, sunt expuși, îi impresionează pe ceilalți și au parte de recunoaștere și apreciere. Este o lună dinamică, sunt vedetele grupului, pot merge la evenimente, să se facă remarcați, pot propune excursii, vacanțe. O să-și facă foarte mulți prieteni.

Leu

Se află în centrul atenției, așa cum îi și place. Ei sunt foarte invidiați, este o lună a invidiei și văd adevărata față a oamenilor, iar ei își schimbă punctul de vedere. Își dau seama cine le sunt adevărații prietenii și oamenii care nu le vor binele. Vor avea impresia că sunt unii care îi sabotează, vor să le fure proiectele, partenerul, pot deveni anxioși. 

Fecioară

Are nevoie de reorganizarea idealurilor. Luna mai este una existențială, care vorbește despre definițiile profunde. Mulți s-ar putea să nu-și mai dorească ceea ce și-au dorit, li se aduc noi perspective, idealuri, planuri, s-ar putea să dispară un anumit interes din senin. Își schimbă total modul de a privi viața.

Balanță

Se amplifică energia financiară. Practic, câștigă prin alții, o duc mai bine prin intermediul celorlalți. Ori partenerul își crește veniturile, poate primește o moștenire, scapă de o grijă financiară, poate însemna sfârșitul unei responsabilități. Ar trebui să aibă mai mult timp liber, mai mulți bani pentru ele, le oferă libertate luna mai, mai multă satisfacție, manevră financiară. Este o lună în care au multe tentații, vor de toate.

Scorpion

Trebuie să-și revizuiască o atitudine, să nu mai facă niște pași pe care au promis să nu-i mai facă. Trebuie să renunțe la niște convingeri ferme și să înțeleagă că vorba bună este mai benefică decât rezistența. E bine să o lase mai moale. Nu trebuie să intre în conflicte, care pot să pornească de la orice.

Săgetător

Vine deznodământul la ceea ce au creat ei în ultimele luni. Să se gândească ce anume au început ei împreună cu cineva. Este o lună de cooperare, de colaborare, în care ei înțeleg puterea parteneriatului. Înțeleg că e mai bine cu cineva, pentru că simt nevoia să fie însoțiți. 

Capricorn

Au sentimentul că ceva le strică tot timpul bucuria, în sensul în care descoperă pe parcurs că mai era ceva, iar ei nu știau că e acolo. S-ar putea să-și schimbe total impresia asupra oamenilor, că oamenii nu sunt ceea ce păreau că sunt. Luna mai le arată că nu le știu pe toate. Sunt bine văzuți în societate, sunt doriți la evenimente.

Vărsător

Este o lună în viteză, ei sunt de trei ori mai eficienți. Sunt în mai mult locuri în același timp. Au o foame de a implementa ceva ce le stă pe cap, e o presiune pe umerii lor, o neîmplinire. Este ceva care trebuie să se întâmple acum, lucrurile nu mai pot fi amânate. Vor stârni multe conflicte, oamenii îi judecă și nu îi înțeleg. 

Pești

Sunt extrem de spirituali, își înțeleg viața, nu mai forțează nimic, știu unde au greșit, recunosc valoarea unor oameni pe care au contestat-o, au parte de un fel de schimbare la față. Își schimbă sistemul de valori, reperele. Sunt alegeri pe care până acum Peștii nu au putut să le facă. Este o lună în care trebuie să aleagă. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel