Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Data publicării:
Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu ne-a dezvăluit mai multe informații din culisele emisiunii Survivor All Stars.

Lola Crudu a fost ultima concurentă de la Survivor All Stars care a plecat acasă înainte de marea unificare. Chiar dacă această veste vine cu o mare tristețe pentru majoritatea concurenților cărora li se stinge flacăra de către Daniel Pavel, aceasta ne spune că a primit cu brațele deschise acest moment extrem de așteptat. De asemenea, Lola ne-a împărtășit și câte kilograme a pierdut în jungla Dominicană, dar și care au fost primele lucruri cu care s-a răsfățat în țară.

„Am plecat cu 50 de kilograme, am ajuns la 47 și kilogramele pierdute se pun foarte repede înapoi, acum am 53, dar recunosc, am mâncat exagerat, mi-am făcut absolut toate poftele. Acum gata, m-am oprit, pentru că suntem și în Postul Paștelui și vreau să țin post puțin.

Cea mai mare poftă a fost de dulce, tort, am mâncat câte două toruri cu lingura în același timp. Am avut recompense, dar dorința aceasta de dulce, de zahăr, care e considerat cel mai mare drog, l-am simțit din plin.”, a declarat Lola Crudu, în exclusivitate pentru SPECTACOLA.

Citește și: Câștigătorul Survivor All Stars în viziunea lui Jorge: „Are respectul meu datorită caracterului său” / video

Cum a fost revenirea acasă

Astfel, odată cu reîntoarcerea acasă, Lola și-a promis că nu va mai pleca niciodată atât de departe de casă și că nu-și va mai lăsa soțul în urmă. În replică, aceasta i-a oferit un răspuns care a uimit-o pe aceasta.

„Cel mai frumos moment e cel în care ajungi acasă, i-am prins și pe nepoței la București, pentru mine au fost două zile de vis petrecute cu familia mea. Mi-a fost foarte dor de ei. Nu mai plec, nu mai plec, gata. Primul lucru pe care i l-am spus soțului a fost că nu mai plec de lângă el. El acum glumește și face mișto că la anul se înscrie și el. I-am zis „Te rog frumos, du-te”, dar știu că nu o so facă. E bine acasă.”, a mai spus aceasta.

VEZI și: Andreea Tonciu, luată la rost de Cătălin Zmărăndescu: „Mi-ai tras țeapă! Trebuie să te cert” / video

„Eu am fost foarte fericită”

Așadar, Lola Crudu spune că eliminarea pentru ea a venit într-un moment extrem de așteptat din mai multe puncte de vedere. Chiar dacă și-ar mai fi dorit în anumite proporții să-și continue călătoria în Dominicană, aceasta este conștientă de faptul că era considerată a fi unul dintre punctele slabe ale Războinicilor.

„Eu am fost foarte fericită, toată lumea a văzut cât de fericită era Lola. Am fost cea mai fericită concurentă care a părăsit Survivorul. Eu voiam acasă, înțelegeam că trag echipa în jos, că nu mai fac față și atunci cel mai bine este să plec. Fie că plecam înainte de unificare, fie eram prima care părăsea după unificare competiția. Totul s-a întâmplat cum trebuia. Eu nu am niciun regret în viață.”, ne-a mai declarat fosta Războinică. 

Citește și: Câte kilograme a slăbit Jador la Survivor All Stars. Artistul este mândru de forma fizică din prezent / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel