Carmen Brumă, rețetă delicioasă de pască, perfectă pentru masa de Paște. Nu conține zahăr și are foarte puține calorii

Data publicării:
Captură video: Instagram/Carmen Brumă
Descriere foto: Captură video: Instagram/Carmen Brumă

Carmen Brumă a împărtășit cu cei care o urmăresc o rețetă delicioasă de pască fără zahăr.

Paştele se apropie cu pași repezi, iar multe dintre gospodine se gândesc la preparatele de pe masa de sărbători. Din meniul lor nu poate lipsi pasca. Cu această ocazie, Carmen Brumă a împărtășit pe rețelele sociale o rețetă de pască fără zahăr, perfectă pentru masa de Paște, dar și pentru femeile care își doresc să-și păstreze forma fizică de invidiat.

Ingrediente

- 2 ouă

- 200 grame cremă brânză

- 100 grame smântână lichidă

- 200 grame făină quinoa

- Esență de lămâie și portocală

- Merișoare hidratate

- 2 linguri de dulceață afine fără zahăr

Te-ar putea interesa și: Sorin Bontea, trei rețete delicioase de ouă umplute: „Toată lumea le adoră, de la cei mai mici, la cei mai mari”

Mod de preparare

Modul de preparare este simplu și rapid. Într-un bol, adăugați ouăle bătute cu crema de brânză și smântâna lichidă. Adăugați făina de quinoa și esența de lămâie și portocală, amestecând bine compoziția până la omogenizare. Puneți dulceața de afine fără zahăr și merișoarele hidratate. Turnați amestecul rezultat într-o tavă și puneți tot amestecul în cuptorul preîncălzit la aproximativ 180 de grade Celsius. Coaceți pasca pentru aproximativ 40 de minute. La final, puteți pudra cu zahăr pudră și fulgi de cocos. Această pască fără zahăr este o opțiune delicioasă și sănătoasă pentru masa de Paște, care va încânta întreaga familie.

Te-ar putea interesa și: Jamila, rețetă de cozonac cu aluat opărit. Ingredientul secret care ajută ca rezultatul final să fie unul extrem de pufos

„Am pentru voi o rețetă de pască fără zahăr cu dulceață de afine, dacă vă doriți și această variantă la masa de Paște. Am făcut o cantitate un pic mai mică. Am pus două ouă, cremă de brânză, smântână lichidă, am adăugat fâină de quinoa, dar puteți pune orice fel de făină, esență de lămâie și portocală, două linguri de dulceață de afine fără zahăr, niște merișoare pe care le-am lăsat la hidratat în apă cu esență de vanilie, apoi am adăugat și două cupe cu colagen, dar se poate și fără. Am pus tot amestecul la cuptor pentru 40 de minute la aproximativ 180 de grade. Puteți să pudrați cu zahăr pudră și fulgi de cocos, dar mie personal îmi place varianta fără zahăr”, a spus Carmen Brumă pe rețelele sociale.

Te-ar putea interesa și: Iulia Pârlea, rețetă de salată de boeuf atipică. Modul inedit de preparare al prezentatoarei: „Nu e o rețetă chiar tradițională”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel