CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Data publicării:
Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

În urmă cu aproape o lună, CRBL anunța că el și soția sa divorțează, după 16 ani de căsnicie. Artistul a dezvăluit acum cum își va petrece sărbătorile anul acesta, fiind primul Paște singur, după separarea de Elena.

La începutul acestei luni, pe 4 aprilie, CRBL anunța că el și soția sa, Elena, divorțează, după 16 ani de căsnicie. Artistul nu a spus motivul pentru care cei doi au decis să se pună capăt relației și să meargă pe drumuri separate, însă și-a dorit ca intimitatea să le fie respectată, având în vedere că este o perioada destul de sensibilă pentru cei doi.

După divorț, artistul a preferat să fie discret și să nu dea prea multe declarații. Acum, CRBL a vorbit într-un interviu despre cum va petrece Paștele. El a spus că va fi alături de familie, la Pitești, însă nu a spus dacă la masa de Paște va fi prezentă și soția sa.

„Ca de obicei... acasă la Pitești, cu familia. Vom mânca ponderat, să nu exagerăm, din tradiționalele bucate românești și cam atât. Un pic de pauză, după aia revenim la muzică”, a spus CRBL, la Antena Stars.

CRBL recunoaște că este un tată destul de strict

După divorț, Elena s-ar fi mutat cu fiica lor, în vârstă de 14 ani, într-un cartier rezidențial din Ilfov, iar CRBL ar fi rămas în casa în care au locuit împreună. În cadrul interviului, artistul a dezvăluit că fiica sa, ajunsă deja la vârsta adolescenței își dorește fel și fel de lucruri, doar că încearcă să o învețe să nu pună preț pe lucrurile materiale.

„Ea vrea pe card banii. Acum descoperă brandurile și începe să facă diferența între ele. Începem să avem discuții care mai de care, dar tati nu e de acord cu orice, orice trebuie să vină într-o paranteză echivalentă cu alte lucruri. Nu sunt de acord cu sume foarte mari pentru lucruri care se consumă”, a mărturisit artistul.

Te-ar putea interesa și: Theo Rose, decizie radicală cu doar câteva zile înainte de Paște: „Mi-am bătut joc de viața mea”

Cum a anunțat CRBL că el și Elena divorțează, după 16 ani de căsnicie

Anunțul divorțului a surprins pe toată lumea. La începutul lunii aprilie, CRBL a transmis pe pagina sa de Instagram că divorțează de Elena. Artistul spunea decizia de a merge pe drumuri separate a venit după o perioadă de reflecție, cu toate că nu a fost deloc ușor.

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei.

Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună. În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru.

Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, a transmis CRBL pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel