Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Captură video: YouTube/Canal33
Descriere foto: Captură video: YouTube/Canal33

Camelia Pătrășcanu a făcut previziuni astrale pentru perioada următoare.

Berbec

Pentru Berbeci este o lună foarte importantă, poate cea mai importantă din an, pentru că Marte intră în zodia lor și le dă foarte multă energie, foarte mult aplomb, de aceea este foarte bine să nu se bazeze pe alții, trebuie să lucreze singuri. Ei au de luat deciziile, ei se mișcă cel mai repede. Îi pot inspira și pe alții, cei care reușesc să țină ritmul cu ei, dar nu pot sta după alții. Ideal ar fi să nu depindă de mobilizarea celorlalți.

Taur

Luna este împărțită în două. Pe de o parte, Marte în Berbec spune să nu-și irosească energia fizică. În schimb, sunt unii Tauri care pot lucra, dar parcă nu în propriul beneficiu. Fac o investiție, cuceresc pe cineva fiind drăguți, săritori, serviabili. Muncesc pentru a repara ceva.

Gemeni

Pentru Gemeni este o perioadă foarte bună! Marte este în Berbec într-o zonă socială și îi invită să iasă mai mult în public, în comunități, să-și facă grupuri, să participe la evenimente colective, să-și transmită ideile acolo, să fie receptivi la ideile altora, deci să facă parte dintr-o mișcare. Nu este familia în centrul acțiunilor sau interesului Gemenilor, ci grupurile. Au șansa să-și lărgească cercul de influență.

Rac

Racii au o perioadă care aduce putere și autoritate. Sunt intransigenți, vehemenți, neînduplecați, nu se lasă intimidați, pot ține piept oricăror persoane care îi critică sau îi descurajează, inclusiv persoane cu influență și cu funcții. Nu sunt intimidabili.

Leu

Această lună mai aduce o deschidere de viziune și de orizont, un curaj al opiniei, curajul de a visa mult și amplu pe termen lung, au obiective foarte îndrăznețe. E vorba mai mult de principii și de reguli după care Leii se ghidează. De asemenea, în această lună se bat pentru proiectele și ideile lor. Intră pe geam dacă sunt dați afară pe ușă.

Fecioară

Fecioarele au un Marte în Berbec care le ajută să-și depășească limitele. Le-ar prinde bine un antrenor. Miza acestei mobilizări este trecerea la o altă etapă, promovarea unei etape, unui examen. Este o ascensiune, nu în carieră, ci de statut. Fecioarele își depășesc limitele și devin o voce, fie prin lucrări pe care le scriu, examene pe care le iau, proiecte pe care le avansează, ședințe la care participă. Își fac auzită vocea!

Te-ar putea interesa și: Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Balanță

Marte este în zona contactelor și relațiilor personale. Balanțele se pot simți sâcâite, invitate, curtate. Nu le deranjează, mai ales în primele două săptămâni intră foarte ușor în conversație, întâlnesc persoane inteligente care știu să apese butoanele sensibile, plăcute, care le stârnesc curiozitatea Balanțelor și interesul pentru dialog. Sunt în atenție luna aceasta și le place acest lucru.

Scorpion

Marte în Berbec e dinamic și îi pune la treabă pe Scorpioni. Au ritm, au viteză, dar au și motiv pentru care să lucreze. Coordonează foarte bine lucrurile și nu trebuie să-i lase pe alții. Sunt în general zodii de parteneriat, dar în perioada asta, cel puțin în acest moment, e o muncă pe care doar ei o pot face și trebuie să o facă rapid și în ritmul lor, deci să nu depindă de alții și nici să aștepte să fie împinși de la spate.

Săgetător

Luna mai aduce un mare dor de libertate. Poate că unii Săgetători își iau niște zile libere și acestea vor fi cele mai importante din lună. Au o atitudine ca de vacanță, foarte jovială, lejeră, entuziastă, plină de elan și tot ce fac, fac cu pasiune.

Capricorn

Luna mai aduce multă activitate, acțiune și preocupare pentru casă. Par băgați în scoică. Dacă nu vor să participe și s-au înstrăinat de familie, atunci probabil că vor sta în camera lor și dacă nu vor să fie deranjați își conservă acolo energia.

Vărsător

Marte aduce foarte multă energie mentală. Au idei pentru toată lumea și au foarte multe inițiative. Sunt foarte vioi, se deplasează mult, drumuri scurte, vizite diverse. Discută cu tot felul de oameni. Poate că primesc și foarte multe propuneri de la persoane. Multe se potrivesc pentru activitatea și planurile lor.

Pești

Marte ocupă zona banilor și actelor. Este o perioadă extraordinar de interesantă din punct de vedere financiar. Dau din coate, își știu meritele și nu se mulțumesc cu puțin. Lucrează la statutul lor financiar sau la siguranța lor financiară și poate că fac niște acțiuni decisive în felul în care negociază.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel