Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Iulia și Christian Sabbagh se pot considera doi părinți norocoși. Fiica lor, Anais, în vârstă de 7 ani, a ajuns virală în mediul online, la scurt timp de când s-a lansat în muzică.

Iulia și Christian Sabbagh trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 2017, iar din rodul iubirii lor s-au născut doi copii minunați, Anais și Georges. La doar 6 ani, după ce a câștigat primul loc la un concurs important de canto, fetița lor și-a făcut debutul în industria muzicală cu un colind emoționant de Crăciun. Acum, Anais se bucură de aprecierea a milioane de oameni. Nu doar că are o voce superbă, micuța este extrem de empatică, modestă și simte fiecare vers pe care îl cântă.

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni

Recent, Christian Sabbagh a postat un videoclip emoționant cu micuța Anais care îi cânta străbunicii sale o melodie. Interpretarea, dar și vocea mlădioasă a fetiței au făcut-o pe bunica soției sale să plângă. Filmulețul a ajuns viral imediat și a adunat deja 3 milioane de vizualizări pe Facebook. În exclusivitate pentru Spectacola, Iulia Sabbagh ne-a mărturisit că nu s-a așteptat la un asemenea succes atât de rapid. Ea a subliniat că Anais nu este doar talentată, ci și extrem de modestă, calități care o fac să ajungă la inimile celor care o ascultă. Soția celebrului prezentator a adăugat că, în ciuda expunerii mediatice, videoclipurile cu Anais nu au atras niciun comentariu negativ.

„A fost o surpriză și pentru mine, nu mă așteptam să fie atât de virală. La ultimul videoclip postat pe pagina de Facebook a soțului meu, unde-i cântă străbunicii sale, adică bunicii mele, atinge deja 3 milioane de vizualizări. Pentru noi este o încântare, o surpriză foarte plăcută. Ea este foarte încântată. Pentru ea este ceva normal, i se pare ceva normal pentru că îi place mult să cânte. Încă nu realizează ca oamenii o percep deja ca pe artistă și că este foarte iubită! Eu îi mai spun «Uite, mami, ai milioane de vizualizări», iar ea îmi zice «super».

În videoclipul în care îi cânta tatălui ei, Anais i-a pus mâna pe umăr și îl mângâia când a văzut că îi curg lacrimile. La videoclipul unde i-a cântat lui Cristi, eu m-am gândit că oamenii l-au văzut pe el cum plânge și de aceea a făcut pe TikTok 2, 5 milioane de vizualizări, însă pentru mine a fost o surpriză la cel cu străbunica în care nu apărea nicio vedetă, să zic așa, că apărea tatăl ei și s-ar fi uitat oamenii pentru asta. Chiar și așa a ajuns pe Facebook la 3 milioane de vizualizări, iar pe TikTok are aproape 1 milion la mine pe pagină. Cea mai importantă calitate pe care trebuie să o aibă un artist este ca atunci când deschide gura să ajungă la inimă, că degeaba are voce frumoasă dacă nu transmite, iar ea se pare că are acel ceva care transmite. Știe să ajungă la inimile celor care o ascultă. Vedetele care au copii poate mai au comentarii de hate, însă la videoclipurile pe care le postez cu ea nu există, adică nu am șters nici măcar un comentariu de hate și sunt mii de comentarii”, a mărturisit Iulia Sabbagh, în exclusivitate pentru Spectacola.

Profesoara de canto, impresionată de micuța Anais

Talentul, modestia și ambiția sunt doar unele dintre calitățile cu care micuța Anais a cucerit-o pe profesoara sa de canto, Loredana Streche, încă de la primele întâlniri. În ciuda statutului de fiică a celebrului prezentator Christian Sabbagh, Loredana Streche nu i-a acordat favoruri speciale, ci a evaluat-o pe Anais strict în funcție de calitățile ei artistice. Iulia Sabbagh, mama talentatei micuțe, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, că profesoara de canto a fost impresionată de modestia și silința de care dă dovadă Anais, precum și de talentul său vocal. Acum, fiica celebrului prezentator și profesoara de canto au o relație extrem de frumoasă, iar micuța are doar cuvinte de laudă la adresa sa.

„Ea o admiră foarte mult pe profesoara sa de canto, Loredana Streche, și al fiecare oră de canto îi spune că abia așteaptă să ajungă și ea o artistă. Anais o iubește, o divinizează pe profesoara ei, pentru că merită, se implică mult cu ea. Anais este modestă, ceea ce mă bucură. Își dorește să devină o artistă pentru a încânta publicul și să fie apreciată, iubită și să îi bucure pe oameni. Nu se gândește la vedetism. Și domnișoara ei de canto o apreciază pentru calitățile ei.

Cânt am înscris-o la canto, fiind fata lui Christian Sabbagh, mi-a spus de la început că va avea o lună de probă să vadă cum cântă. Domnișoara profesoară avea rețineri fiind vorba de fiica unei vedete, însă a rămas profund impresionată de naturalețea și modestia de care Anais a dat dovadă și acum o iubește foarte tare nu doar pentru talentul ei, dar și pentru celelalte calități rar întâlnite la un copil de 7 ani. A fost impresionată că este atât de modestă, că o caracterizează normalitatea și, desigur, a impresionat-o foarte tare vocea ei. Consideră că dacă va merge în continuare pe acest drum, va ajunge o artistă renumită, nu doar pentru că este fiica lui Christian Sabbagh, ci pentru că merită. Am apreciat de la domnișoara profesoară că mi-a spus de la început că tot ceea ce contează este vocea copilului, dacă consideră că trebuie să meargă pe acest drum, cu drag, dacă nu, o să-mi spună. Mi-a spus că pe lângă voce au impresionat-o modestia și silința, că e foarte conștiincioasă. Pe lângă canto, ea face și pian la Dinu Lipatti”, a mai spus Iulia Sabbagh, în exclusivitate pentru Spectacola.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel