Trio Dragnea merge mai departe cu 4 de „Da”. Andi Moisescu: Mi se ridică părul pe interior

Data publicării:
Trio Dragnea
Descriere foto: Trio Dragnea

Familia Dragnea deține talentul de generații, astfel că și cele două fiice ale lui Fane Dragnea vor trimite mai departe averea spirituală a familiei.

„Eu am avut ideea. Suntem o familie de violoniști și suntem 3 viori în familie, de ce să nu facem un show? E păcat”, a zis una dintre fiicele familiei Dragnea.

„Suntem Trio Dragnea. Sunt împreună cu fiicele mele, Beatrice Dragnea, Beatrice Nicole, iar eu sunt Fane Dragnea”, a zis tatăl.

„Eu am pus mâna pe vioară la 6 ani. Toată familia mea cântă, așa că mama a zis să mă trimită la muzică”, a mai precizat tatăl familiei Dragnea.

„Copilăria pentru mine însemna vioara și sora mea”, a spus una dintre fetele familiei.

Opinia juriului

„Deci de ce mi-a fost frică n-am scăpat. Dar ce idee frumoasă. Să veniți cu fetele să încercați un battle între ce studiază ele la școală și ce vă curge dumneavoastră prin vene. Se vede că au ajuns unde merită. Mă bucur foarte tare pentru că emoția le-a trecut și lor, cred că vă bucurați că ați venit ca trio. Domnule Fane, trebuie să vă mai zic ceva, ați pus sufletul pe vioara aia. Când treceți la sentiment mi se ridică părul și pe interior”, a precizat Andi Moisescu.

„Este evident că numărul e plin de emoție. A fost ca o luptă asupra a ceea ce se întâmplă în familie”, a spus și Dragoș Bucur.

 

„V-am văzut lacrimile voastre. Știu ce înseamnă să cânți cu tata pe scenă. Mi s-a părut atât de real ce se întâmplă”, a încheiat și Andra Măruță.

Trio Dragnea a trecut mai departe cu 4 de „Da”.

 

 

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel