Iulia Albu, apariție electrizantă la Antena 1 / foto în articol

Data publicării:

Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, telespectatorii vor putea urmări o ediție cu totul specială a emisiunii iUmor, în cadrul căreia mai multe vedete autohtone au prezentat nominalizările pentru cele mai inedite categorii. 

În cadrul Galei România, ești Campioană!, pentru decernarea premiilor la categoria „Frumusețea s-a născut la sat”, cu nominalizările „Cele mai frumoase costume populare”, ,,Cele mai frumoase animale”, ,,Cele mai trainice case din chirpici” și ,,Cele mai frumos pictate toalete din fundul curții”, invitată specială este nimeni alta decât Iulia Albu, o apariție răvășitoare pe scena iUmor, unde nu a venit singură, ci cu un animal de companie... inedit!

2. -imagine fara descriere- (iulia_albu_iumor_2_10267900.jpg)

,,Sunt Iulia Albu și sunt o prințesă Disney!”, așa și-a început vedeta momentul, continuând: Animalele vin la mine fără să le chem și nu mai pleacă... din păcate! Cea mai frumoasă găină din Europa e din România, iar voi râdeați de mine când mă plimbam cu găina prin oraș! Habar nu aveați că, de fapt, eu deschideam porțile unor succese de anvergură mondială!”. 

 

Tot în cadrul ediției speciale de duminica aceasta, telespectatorii pot urmări un moment savuros pus în scenă de către Liviu Vârciu, Angel Popescu, Cătălin Cazacu, Cristi Simion și Ioana Ancea, inspirat din Brigada Diverse, dar și pe Alina Pușcaș și Radu Vâlcan, care și-au făcut apariția în cadrul Galei cu un roast de senzație.  

 

 Ce momente au pregătit invitații, care sunt categoriile acestei ediții speciale iUmor, cine sunt nominalizații și cum au reacționat câștigătorii, telespectatorii vor afla urmărind cea mai nouă ediție iUmor, difuzată duminica aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Editor Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel