Imagini spectaculoase din grădina Andreei Marin. Vedeta și-a creat un adevărat colț de rai în propria curte

Data publicării:
Andreea Marin, sursa foto Instagran
Descriere foto: Andreea Marin, sursa foto Instagran

Andreea Marin le-a dezvăluit fanilor imagini spectaculoase din grădina sa.

Se știe deja de ceva timp faptul că Andreea Marin are o mare pasiune pentru grădinărit, atât pentru faptul că vedeta adoră să consume doar alimente bio, în măsura în care se poate, însă și pentru faptul că această activitate o relaxează extrem de mult. Astfel, dacă la începutul sezonului cald, Andreea Marin le dezvăluia fanilor săi că a început deja să planteze primele semințe pentru viitoarele recolte de care vrea să se bucure, acum, aceasta a revenit cu o actualizare, dezvăluindu-le internauților săi imagini fascinante din grădina sa de vis. Astfel, în fotografii nu se pot observa doar răsadurile plantate de aceasta, care au dat deja și roade, ci și o explozie de culori prin intermediul florilor extrem de minunate care fac parte din curtea vedetei. 

„După multe nopți nedormite și zile petrecute în birou cu nasul în laptop, simt în sfârșit parfumul Grădinii cu miresme. Culorile, verdele, seninul, zumzetul, ciripitul, adierile, iarba alintându-mi tălpile. Zile în care natura se împodobește în așteptarea sărbătorilor pascale. Florile minunate de primăvară plantate de curând în grădina noastră vin în ghivece de departe, din nordul țării, sunt îngrijite cu iubire și tare frumoase și trainice.”, a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Andreea Marin a atins silueta perfectă

Andreea Marin și-a făcut complet curățenie printre obiceiurile alimentare pe care le avea în trecut, astfel încât să atingă, în final, numărul de kilograme dorite. Chiar dacă la început părea a fi o misiune destul de grea, spre imposibilă, acum, vedeta spune că a învățat exact care sunt cele mai importante principii și cum trebuie să arate mereu masa, astfel încât să fie una benefică din toate punctele de vedere. 

„Te simți bine cu tine, ai o energie extraordinară, nu e vorba doar de aparență, de ceea ce vedem în oglindă. Eu iubeam ceea ce făceam, îmi doream să fac lucruri importante, dar am învățat că nici în acele momente din viață nu trebuie să uiți de echilibru, chiar dacă ai o perioadă în care vrei să construiești ceva și asta necesită mai mult efort și mai puțin timp oferit ție. Totuși, sunt niște piloni de care trebuie să te ții.”, a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

VEZI și: Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Nu are niciun fel de restricție

În timp ce pentru foarte multe persoane dieta înseamnă, implicit, și renunțarea la anumite obiceiuri alimentare, Andreea Marin spune că în dieta sa nu e vorba despre așa ceva. Vedeta se ghidează după un singur principiu, echilibrul, pe care-l pune în aplicare fie că mănâncă ceva sănătos, fie că se răsfață cu ceva dulce. 

„Eu nu am restricții față de nimic, nu am renunțat total la ceva. Acest echilibru, adică dacă merg o dată la ziua unei prietene, gust o prăjitură, dar este acea excepție, nu poți face în fiecare zi. Nu stau să calculez cât timp nu mai mănânc. Eu în fiecare zi mănânc corect și bun, am învățat să gătesc gustos. Aseară am mâncat o supă cremă grosuță și nu lipsește carbohidratul.”, a continuat aceasta.

Citește și: Jamila, rețetă de cozonac cu aluat opărit. Ingredientul secret care ajută ca rezultatul final să fie unul extrem de pufos



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel