Zanni, catalogat dur de Faimoși, după unificarea echipelor: „A uitat de veche echipă și a intrat la individuale”

Data publicării:

Sunt discuții aprinse între Faimoși, după unificarea echipelor.

Imediat după ce a avut loc unificarea dintre cele două tabere de la Survivor All Stars între Faimoși și Războinici, au început și primele discuții aprinse. Dacă între membrii albaștri pare că pacea încă e cuvântul care îi guvernează, la adversarii lor s-au aprins destul de multe scântei, iar Zanni este motivul principal al acestor discuții. Fetele, Ana Porgras și Ștefania, îi reproșează acestuia faptul că și-a uitat foștii coechipieri și că a legat deja prietenii cu adversarii săi. 

Ana Porgras: Mi se pare că nu mai suntem uniți, încercăm să schimbăm idei în echipa Războinicilor și ei vor merge pe aceleași idei cu care au venit.

Zanni: La ce te referi? Eu am vorbit cu ei în prima zi.

Ana Porgras: Păi atunci. După tot ce s-a întâmplat, am simțit nevoia să vorbesc, nu am mai comunicat în ultima perioadă și să vedem dacă așa merg lucrurile în continuare sau revenim la normal, dar nu a mai revenit. Mi se pare că la joc, după ce ai ieșit, te-a durut undeva de restul. Erai mai interesat să stai pe bancă și să vorbești cu ăștia, decât să vii să-l susții pe TJ.

Zanni: Asta ce înseamnă? Spune-mi, că nu înțeleg.

Ana Porgras:  Am simțit că ești pentru tine în momentul ăla.

VEZI și: Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Zanni, despre gelozia celor două fete

Zanni este sigur de faptul că toate aceste supărări au venit din momentul în care el a decis ca la cina de unificare să stea la masă cu Alexandra Duli, în loc să aleagă pe cineva dinte coechipierii săi. Ba mai mult, acesta a scos la iveală și replica pe care i-a spus-o atunci Ana Porgras, care nu s-a văzut la televizor.

Zanni: Măi, fetelor, între noi s-au rupt lucrurile de la cocktailul ăla. Eu am stat cu Duli și ele au început deja să-mi arunce priviri și Ana mi-a spus „să nu te mai văd, dispari din ochii mei”. Asta trebuia să-mi spuneți atunci, m-a luat valul, ok.

Ștefania Stănilă: Se vede că ai intrat în febra jocului și te înțeleg, dar hai să..

Zanni: Hai să ce?

Ștefania Stănilă:  A uitat de veche echipă și a intrat la individuale, dar fără noi patru nu poate ajunge acolo.

VEZI și: Jorge, despre „fuga” lui Jador de la Survivor: „Ai un contract, nu poți să începi cu talente și figuri.” Îi cataloghează dur pe Faimoși / video

A rupt legătura cu Duli, pentru a se împăca cu Ana Porgras

Astfel, Zanni spune că a văzut faptul că colega sa de camp a fost extrem de deranjată de apropierea dintre el și Alexandra Duli, motiv pentru care treptat s-a retras din compania Războinicei și a reluat legăturile cu gimnasta.

„Nu m-am dus să le zic să facă ca noi (n.r. Războinicilor), ci am vrut să aflu cum fac. „Suntem geloase, a stat cu Duli”, asta a vrut să zică și o înțeleg, de asta am luat-o în brațe (n.r. pe Ana Porgras) și am oprit interacțiunea cu Duli, ca să vadă că-mi pasă de sentimentele ei. Susținerea mi-am arătat-o, nu există așa ceva.”, a completat Zanni.

Citește și: Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel