Cum se înțelege Carmen Tănase cu mama ei, în vârstă de 92 de ani: „Lumea probabil crede că noi ne certăm, că o bat”

Data publicării:
Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Carmen Tănase a fost invitată în cadrul podcastului moderat de Bursucu, unde a mărturisit ce relație are cu mama sa, în vârstă de 92 de ani.

În urmă cu un an jumătate, în luna noiembrie 2022, Carmen Tănase a trecut prin momente dificile, după ce mama sa, în vârstă de 90 de ani, a ajuns la spital. Medicii au diagnosticat-o cu pneumoie. Cunoscuta actriță a renunțat la tot ce avea de făcut pentru a fi alături de cea care i-a dat viață. Invitată în podcastul moderat de Bursucu, Carmen Tănase a rememorat acea perioadă și a mărturisit că a mai trecut printr-un eveniment la fel de dificil și în prezent, însă acum s-a recuperat mai greu.

„În 2022 a făcut pneumonie, iar acum a făcut alta. Dacă data trecută a ieșit ușor din ea, de data asta a ieșit mai greu și acum e acasă. A fost până acum câteva zile în spital. Îi mulțumesc doctorului care a tratat-o acum, dar și data trecută. Am vrut eu neapărat să fie totm dumnealui la pneumologie, un doctor deștept și aplecat către pacient. Excepțional, îi mulțumesc din suflet. Datorită lui trăiește mama mea la 92 de ani”, a mărturisit Carmen Tănase în cadrul podcastului moderat de Bursucu. 

Te-ar putea interesa și: Ce planuri are Mirela Vaida de Paște. Prezentatoarea TV nu va petrece sărbătorile în România: „Anul acesta voi sărbători un pic atipic”

Te-ar putea interesa și: Emilia Ghinescu a rupt tăcerea. Ce relație a avut artista cu Nicu Paleru: „Soțiile lui m-au iubit mai mult decât m-a iubit el”

„Nu ne certăm, dar pare că ne certăm, deoarece e surdă și eu țip și lumea probabil crede că noi ne certăm”

Actrița a vorbit despre relația pe care o are cu mama sa, în vârstă de 92 de ani. Carmen Tănase a recunoscut, râzând, că este nevoită să țipe la ea prin casă, dar nu pentru că se ceartă cu aceasta, ci pentru că nu o aude foarte bine. 

„Nu ne certăm, dar pare că ne certăm, deoarece e surdă și eu țip și lumea probabil crede că noi ne certăm, «ce o fi acolo, o bate, ce îi face?». Eu nu mai am televizoare, deoarece mi le-a spart pisicile, 6 în doi ani. Mai aveam un televizor la mine în cameră care nu mergea la cablu, avea doar YouTube și i l-a spart și mamei mele. A trecut una prin camera ei și l-a trântit. Sunt niște mizerii aceste televizoare, cum pui un pic degetul, cum apare o dungă. Acum i-am dat televizorul de la mine”, a mai spus Carmen Tănase în cadrul podcastului moderat de Bursucu. 

Te-ar putea interesa și: Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Te-ar putea interesa și: Sorin Bontea, trei rețete delicioase de ouă umplute: „Toată lumea le adoră, de la cei mai mici, la cei mai mari”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel