Carmen Tănase, radicală împotriva operațiilor estetice: „Am văzut artiste pe care nu le-am recunoscut și am avut șoc”

Data publicării:
Carmen Tănase/ captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Carmen Tănase/ captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'

Carmen Tănase spune că nu ar apela niciodată la operațiile estetice.

Carmen Tănase a spus mereu lucrurilor pe nume și nu s-a ascuns nicio clipă de la a-și face cunoscute opiniile, indiferent de natura lor. Astfel, invitată în cadrul podcastului realizat de Bursucu, aceasta a fost întrebată cu privire la intervențiile sau operațiile estetice la care a recurs de-a lungul timpului. Așadar, extrem de asumată, aceasta nu doar că a dezvăluit faptul că nu a optat niciodată pentru astfel de îmbunătățiri, însă și-a exprimat părerea și cu privire la anumite persoane publice care au exagerat la acest capitol și care sunt „de nerecunoscut.”

„Nu am intervenții, dar fiecare face ce vrea. Eu nu înțeleg cum anumite doamne se schimbă total la față de nu le mai recunoști. Am văzut doamne artiste pe care nu le-am recunoscut și am avut șoc. M-am întrebat ce nemulțumire atât de mare de tu vrei să te transformi în altcineva. Poate sunt motivații, ce știu eu, dar n-am face. Orice faci, se schimbă expresia feței, eu nu aș face. Orice chestie cât de mică se schimbă, așa m-a lăsat Dumnezeu, ce să facem.”, a declarat Carmen Tănase în cadrul podcastului moderat de Bursucu. 

Citește și: A dat sau nu Carmen Tănase casting pentru serialul Clanul? „Noi ne cunoaștem și știm care ce talent are”

Viciile la care nu vrea să renunțe

Chiar dacă pe plan profesional, actrița mărturisește că are o disciplină de fier, când vine vorba de viața de zi cu zi, vedeta spune că este extrem de haotică și de dezordonată. De asemenea, există și două vicii la care apelează constant și pe care nu le-ar putea șterge niciodată din viața sa, mărturisește Carmen Tănase.

„Nu-mi pasă, la asta nu renunț nici să mă omori (n.r. la țigară). După ce că am trecut la deviceuri, ai putea spune mulțumesc că nu ți-am făcut fum aici. Și ce? Să mor sănătoasă? Asta e chiar culmea, să nu pot să fumez sau să beau cafea, altceva nici nu fac, atât. Nici nopțile nu le dorm, pentru că așa e profesia. Dacă se termină spectacolul la 22:00 și merg până acasă, nu te poți culca imediat ce ajungi acasă.”, a continuat actrița. 

VEZI și: Părintele Pimen Vlad, sfat pentru creștini: „Mai lăsați pregătirile alea pentru Paște. Mai este puțin timp până la Înviere, încercați să faceți asta”

A slăbit 10 kilograme

Carmen Tănase arată excelent din toate punctele de vedere. Acest lucru nu este întâmplător, întrucât actrița și-a dorit neapărat să slăbească în urmă cu ceva timp, lucru care i-a ieșit cu brio. Chiar dacă a avut extrem de multe încercări până în punctul în care a obținut și rezultate, aceasta mărturisește fericită că în prezent are cu 10 kilograme mai puțin.

„Nu am ținut dietă toată viața, am început să mă îngraș după ce m-am îmbolnăvit de tiroidă. De pe la 30 și ceva de ani am ținut toate dietele posibile și imposibile. Am slăbit și apoi m-am îngrășat la loc. Acum am slăbit 10 kilograme, ce să mai zic, dar mai trebuie, însă nu vreau să mă usuc acum să-mi cadă și fața.”, mai spune aceasta.

Citește și: Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți româniiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel