Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Data actualizării: | Data publicării:
Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România
Descriere foto: Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu și TJ Miles au avut parte de un schimb de replici în ediția de pe 2 mai a emisiunii Survivor All Stars.

După ce o parte dintre concurenții de la Survivor All Stars au mers să se bucure în liniște de recompensă, care a fost o seară libaneză autentică, ceilalți au rămas în tabără, unde au schimbat diferite vorbe și s-au cunoscut și mai mult față de cum au făcut-o până în prezent. Astfel, printre cei rămași în camp s-au numărat și Andrei Ciobanu și TJ Miles, fostul Războinic dorindu-și să înceapă un dialog cu acesta și să-l avertizeze cu privire la intențiile pe care le are Zanni în această competiție.

TJ Miles: A doua lecție pe care am învățat-o este că cea mai mare încredere trebuie să o ai în tine și după să-ți dai șansa să-l iubești pe altul.

Andrei Ciobanu: Exact, asta, da, este o regulă generală.
 
TJ Miles: Da, dar lumea nu o aplică. De exemplu Ștefi nu a aplicat-o în ultimele etape.

Andrei Ciobanu:  De fiecare dată Zanni explica și cădea adevărul în poziția lui și tu ca om, cum făcea Ștefi, să recunoști „Da, sunt înceată, da, sunt lentă”. Stai puțin, e prea mult, adică eu înțeleg că cineva îți scoate niște puncte slabe în evidență, e în regulă, dar treci prin ele, dar nu poți de fiecare dată... Și să spui la un moment dat că „fără noi, Zanni, tu nu poți să ajungi în finală”. Pă stai, ce suntem noi? Suntem caii la căruța ta? Tu ești căruțașul și noi tragem pentru tine? 

Te-ar putea interesa și: Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Andrei Ciobanu, aveetisment către TJ Miles

Chiar dacă Tj Miles a încercat să justifice anumite acțiuni pe care le-a făcut până în acest moment Zanni, Andrei Ciobanu a continuat să-și justifice propriul punct de vedere, prin care Faimosul nu-și vede decât de propriul interes, iar cei doi membri roșii pe care-i mai are alături de el, Tj și Ștefi, nu sunt decât niște pioni de care acesta se ajută. 

TJ Miles: Zanni a luptat cât a avut simbol, chestii, pentru tot tribul lui. Adică chiar dacă..

Andrei Ciobanu: E adevărat.

TJ Miles: Chiar dacă strategia nu era în favoarea voastră.

Andrei Ciobanu: Da, dar știi de ce. Ca să înțelegi un lucru, el nu a luptat pentru Tj Miles ca om, pentru Șteci, ca om, ca empatie. Nu-l interesează absolut de nimeni. El a luptat pentru strategie, pentru alianță, pentru putere, pentru nucleu. Ăsta este obiectivul, să țină cât mai mult, pentru că el în mintea lui știe că oricum pe Ștefi o elimină ușor, pe Ana Porgras o făcea ușor și că e mai bun decât tine. Adică el clar vă vrea pe toți sub el, dar are nevoie de voi. 

Citește și: Zanni, reproșuri dure către TJ Miles și Ștefania. Faimosul se simte trădat de propria echipă: „M-au vorbit pe la spate”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel