Horoscop. Femeile zodiacului: Cum iubesc și cum se lasă iubite. Astrolog Daniela Simulescu /EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Photo Pixabay/ Autor Anastasia Gepp
EXCLUSIV
Descriere foto: Photo Pixabay/ Autor Anastasia Gepp

Daniela Simulescu, astrolog DC News a vorbit la Interviurile Spectacola despre modul în care iubesc și vor să fie iubite femeile din zodiac. 

BERBEC


Se spune despre nativele Berbec și cele cu ascendent în Berbec că sunt mai adrogine, mai masculine, focoase, independente. Da, așa este! Femeii Berbec când i se pune pata, i se pune pata. Ea se îndrăgostește repede, dar se și poate stinge foarte repede, dar este acolo cu tine. Este prietenă, se implică în activități cu tine, este ambițioasă, curajoasă, te ridică imediat din orice problemă, te salvează, dar nu se sacrifică. 


Femeia BERBEC. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: "Trebuie să o ții în priză"


TAUR


Femeile Taur au nevoie de foarte mult confort, de foarte multă siguranță, sunt mai molcome, sunt mai tradiționale, sunt mai conservatoare, sunt mai liniștite. Vor armonii, au nevoia aceasta de a nu fi zorite, simt nevoia aceasta de a ști lucrurile foarte sigur, să fie totul foarte predictibil. Dar atunci când ai luna în Taur ca femeie, ai o nevoie de siguranță emoțională și financiară pentru că cineva, un tipar matern din familie, ți-a transmis că trebuie să ai ceva în buzunar și în stomac ca să poți să simți ceva și să te poți implica în ceva.


Femeia TAUR. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: "Are nevoie de foarte multă siguranță emoțională și financiară"


GEMENI


Nativele Gemeni și cele cu ascendent în Gemeni au nevoie permanentă de mișcare și de informație. Ele vor să știe, vor să afle, sunt foarte curioase, se schimbă, vorbesc cu foarte multă lume, se implică în foarte multe evenimente. Este o efervescență în tot ce înseamnă comunicare. Nu poți să le spui la femeile astea să fie mai molcome, să fie mai liniștite și să fie mai serioase. Lăsați-le să se bucure pentru că avem nevoie de oameni cu energia asta lângă noi pentru că ne fac să ne schimbăm. 


Femeia GEMENI. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: "Are nevoie de mișcare și de informație"


RAC


Femeia Rac este femeia clasică. E acea femeie care poate să îți fie și mamă, și fiică, și iubită, și soție, și tot ce vrei. E acolo. E în stare să se sacrifice enorm pentru bunăstarea oamenilor iubiți din viața ei. Este precum o cloșcă. Are și ea toanele ei, are sensibilitatea ei, are o mare vulnerabilitate, are o nevoie de siguranță nemaipomenită. Asta apropo când ne referim la ce însemnă să fii Rac.


Femeia RAC. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: "Sunt acolo, se atașează, au și o tendință acaparatoare"


LEU


Să nu uităm că Leul e guvernat de soare și o să li se spună că sunt prea arogante, prea vanitoase, prea pline de sine, prea încrezătoare, prea actrițe, prea dramatice. Bineînțeles că în primă fază o să zică „Nu o să mă iubească nimeni dacă mi se scot ochii din punctul ăsta de vedere”. Nu, nu, nu! Femeile Leu au o expresie pe care eu sper să o respecte: „Tu nu mă vezi, nu mă iubești sau nu-mi vezi valoarea mea, ești tu chior și orb. Eu am valoare. Nu o vezi tu!”.


Femeia LEU. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: „Au mare nevoie să se iubească și să se răsfețe”


FECIOARĂ


Nativele Fecioară sunt foarte muncitoare. Deși de obicei spunem de semnele de apă că au nevoie de siguranță, să știți că și nativele Fecioară. Și sunt considerate mai inocente, mai timide. Dar toate fecioarele, indiferent că sunt bărbați sau femei, au o nevoie de apropiere și o carnalitate câteodată nemaipomenită. Doar că au nevoia aceasta să pară mai pudice, mai liniștite, mai rezervate.


Femeia FECIOARĂ. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: „E femeia care muncește cu tine cot la cot, trage la aceeași căruță”


BALANȚĂ


Femeile Balanță sau cu ascendentul în Balanță au mare nevoie de diplomație, au mare nevoie de echilibru, mare nevoie de dreptate, au un simț estetic pronunțat si au nevoie de relații. Femeile Balanță trebuie să fie cineva tot timpul cu ele, nu vor să stea singure, nu pot să stea singure și la piață dacă se duc trebuie să fie cineva cu ele.


Femeia BALANȚĂ. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: „Întotdeauna se va iubi doar dacă îi va spune cineva că o iubește”


SCORPION


Când vorbim despre nativele Scorpion sau cu ascendentul în Scorpion, era o vorbă la un moment dat pe un forum că dacă te-ai îndrăgostit de un Scorpion sau de o Scorpioancă să îți iei teneșii și să fugi cât te țin picioarele. Sunt atât de implicate, de devotate, problema e că nu vezi și nu-ți dai seama. Au nevoia aceasta de a te lua prin învăluire, de a te testa


Femeia SCORPION. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: „Au nevoia aceasta de a te lua prin învăluire, de a te testa”


SĂGETĂTOR


Femeile Săgetător sunt cu dreptatea de mici. Ele să fie corecte, să fie fairplay, să nu fie cu pile, să nu fie nedrepte. Adică pe bune să fim cât mai deștepte la modul eu am ajuns undeva, eu sunt cineva, eu vorbesc, adică au nevoie aceasta elitistă. Sunt sportive, sunt fete de gașcă, de evenimente, ele tot timpul se expun dintr-o variantă într-alta pentru că au nevoia asta de a călători, au o legătură specială cu tot ce înseamnă spiritualitate.


Femeia SĂGETĂTOR. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: Ar prefera mai degrabă să dea un examen decât să meargă la altar”


CAPRICORN


Femeile Capricorn sunt foarte serioase, responsabile, asumate, ursuze de parcă zici că sunt un zid de gheață. Și da, femeile Capricorn sunt considerate a fi puțin oportuniste, pentru că vezi doamne nu se încurcă ele cu oricine, oricum. Când vorbim de o femeie cu Luna în Capricorn, ea nu are acces la emoțiile sale deloc. De ce? Pentru că nu a învățat asta de la mama sa. 


Femeia CAPRICORN. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: „Femeia cu Venus în Capricorn e cea care va iubi tot timpul o persoană realizată”


VĂRSĂTOR


Femeile Vărsător, rebele, excentrice și să aveți tot timpul această independență, pe care alte femei nu o doresc. Adică dacă vă comparați cu o femeie Rac sau cu o femeie Pești, ele nu au nevoie de independență, însă voi aveți mare nevoie de independență. Atunci când avem de-a face cu o femeie cu Luna în Vărsător, sunt foarte haioase, sunt foarte comice, pentru că a fost atât de multă instabilitate în mediul lor familial.


Femeia VĂRSĂTOR. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: „Voi aveți mare nevoie de independență”


PEȘTI


Cand ai Luna în Pești ca femeie, ești ca o trestioară. E ca și cum sufletul tău e un burețel și efectiv preia toate stările și ești mai prăpăstioasă. Femeia cu Luna în Pești este poate cea mai prăpăstioasă din tot zodiacul pentru că are atâtea frici, anxietăți și dorința să fie bine și lumea ei interioară, emoțiile sale sunt precum într-o poveste Disney. Și tot timpul se va lovi de lumea brută, de realitate, de tot ce este concret. 


Femeia PEȘTI. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: „Femeia cu Venus în Pești creează un soi de dependență”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel