Femeia CAPRICORN. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: „Femeia cu Venus în Capricorn e cea care va iubi tot timpul o persoană realizată”

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Andrey Zvyagintsev
EXCLUSIV
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Andrey Zvyagintsev

Daniela Simulescu, astrolog DC News a vorbit la Interviurile Spectacola despre modul în care iubește și vrea să fie iubită femeia Capricorn. 

„Femeile Capricorn sunt foarte serioase, responsabile, asumate, ursuze de parcă zici că sunt un zid de gheață. Și da, femeile Capricorn sunt considerate a fi puțin oportuniste, pentru că vezi doamne nu se încurcă ele cu oricine, oricum.

 
Femeia SĂGETĂTOR. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: Ar prefera mai degrabă să dea un examen decât să meargă la altar”


Când vorbim de o femeie cu Luna în Capricorn, ea nu are acces la emoțiile sale deloc. De ce? Pentru că nu a învățat asta de la mama sa. Totdeauna, o femeie cu Luna în Capricorn o să vină și o să îmi spună că și-a urât vecina, și-a urât verișoara, și-a urât colega de școală pentru că mama mereu o compară. 


Femeia BALANȚĂ. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: „Întotdeauna se va iubi doar dacă îi va spune cineva că o iubește”


Mereu o femeie cu Luna în Capricorn e foarte ambițioasă, e foarte tenace, mie mi-ar fi frică să intru în ring cu o femeie în luna Capricorn. E atât de serioasă, de muncitoare, de curajoasă și știe să se detașeze emoțional. O femeie cu Luna în Capricorn trebuie să demonstreze, trebuie să aibă o funcție, un rol, un statut, dar trebuie să se detașeze. 


Femeia SCORPION. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: „Au nevoia aceasta de a te lua prin învăluire, de a te testa”


Femeia cu Venus în Capricorn e cea care va iubi tot timpul o persoană realizată, o persoană cu diferență de vârstă ori mai mică ori mai mare. Femeia cu Venus în Capricorn nu iubește baieții lui mămica. Efectiv iubește unul care să facă ceva în lumea asta și să o inspire foarte mult. O femeie cu Venus în Capricorn acolo îți stă. Ai cucerit-o, acolo stă. Voi nu rupeți relații. Efectiv acolo stați și încercați să vindecați, încercați să reparați și încercați să vă reîntoarceți”, a spus Daniela Simulescu pentru Spectacola. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel