Femeia BERBEC. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: "Trebuie să o ții în priză"

Data actualizării: | Data publicării:
Femeia Berbesc, sursa unsplash/ autor Jassir Jonis
EXCLUSIV
Descriere foto: Femeia Berbesc, sursa unsplash/ autor Jassir Jonis

Daniela Simulescu, astrolog DC News a vorbit la Interviurile Spectacola despre modul în care iubește și vrea să fie iubită femeia Berbec.

Nativele Berbec și cele cu ascendent în Berbec sunt niște femei independente, care fac tot timpul lucrurile după bunul plac. Acestea se îndrăgostesc foarte repede, se implică în relații, dar la fel de repede se și pot detașa. Femeia Berbec trebuie să facăt tot timpul lucruri noi, astfel se plictisește.

"Se spune despre nativele Berbec și cele cu ascendent în Berbec că sunt mai adrogine, mai masculine, focoase, independente. Da, așa este! Femeii Berbec când i se pune pata, i se pune pata. Ea se îndrăgostește repede, dar se și poate stinge foarte repede, dar este acolo cu tine. Este prietenă, se implică în activități cu tine, este ambițioasă, curajoasă, te ridică imediat din orice problemă, te salvează, dar nu se sacrifică. Femeia Berbec nu stă să sufere, ea pleacă când i se pune pata. Este foarte curajoasă, independentă și ambițioasă. Femeia Berbec are nevoie să facă și ceva profesional. Și dacă rămâne casnică, ea nu trebuie să fie doar casnică, ea trebuie să fie campioana blocului. Ea trebuie tot timpul să facă lucruri noi, altfel se plictisește", a spus Daniela Simulescu.

Femeia TAUR. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: "Are nevoie de foarte multă siguranță emoțională și financiară"

 

Femeia Berbec nu se supune niciodată și nu suportă să i se spună ce să facă. Mai mult decât atât, aceasta nu trebuie le facă pe plac altora, astfel riscă să nu mai fie ea și să se transforme.

"Bărbații nu prea apreciază pentru că ea intră în luptă. Femeia Berbec nu are cum să fie supusă. Ea nu suportă să fie supusă și să i se spună ce să facă. Trebuie să o ți în priză pe femeia Berbec. Ea trebuie să se iubească. În momentul în care i se spune să fie mai diplomată, să nu-i asculte pe ceilalți, deoarece dacă aceasta începe să fie mai diplomată, mai răbdatoare, ea își strică toată fundația și nu mai este ea. Ea nu trebuie să le facă pe plac celorlalți. Femeia Berbec trebuie să facă activități sportive, să aibă o carieră, să facă tot timpul lucruri noi și să nu fie supusă, ca să se iubească și ca să fie fericită", a spus Daniela Simulescu la Interviurile Spectacola.

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel