Femeia VĂRSĂTOR. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: „Voi aveți mare nevoie de independență”

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Rafaella Mendes Diniz
EXCLUSIV
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Rafaella Mendes Diniz

Daniela Simulescu, astrolog DC News a vorbit la Interviurile Spectacola despre modul în care iubește și vrea să fie iubită femeia Vărsător. 

„Femeile Vărsător, rebele, excentrice și să aveți tot timpul această independență, pe care alte femei nu o doresc. Adică dacă vă comparați cu o femeie Rac sau cu o femeie Pești, ele nu au nevoie de independență, însă voi aveți mare nevoie de independență. 


Femeia CAPRICORN. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: „Femeia cu Venus în Capricorn e cea care va iubi tot timpul o persoană realizată”


Atunci când avem de-a face cu o femeie cu Luna în Vărsător, sunt foarte haioase, sunt foarte comice, pentru că a fost atât de multă instabilitate în mediul lor familial, și când ai Luna în Vărsător ești pregătit de schimbare oricând, oricum și mai mult, faci haz de necaz. Când ai Luna în Vărsător orice se întâmplă tu nu te superi, treci peste, te adaptezi foarte ușor. Femeile cu Luna în Vărsător se spune că sunt aeriene, dar sunt prietenoase, sunt sociale, sunt umanitare, vor să salveze lumea. 


Femeia SĂGETĂTOR. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: Ar prefera mai degrabă să dea un examen decât să meargă la altar”


Femeia cu Venus în Vărsător poate avea două variante, este femeia aceea care se tunde strâmb, se vopsește mov, roz, își pune rochia cea mai ciudată, nu vrea să urmeze niciun trend. Femeia cu Venus în Vărsător, hai mai întâi să fim tovarăși. Dacă vrei să fim într-o relație, hai să fim tovarăși, dar înafară de asta hai să salvăm și câinii, hai să facem și voluntariat, hai să avem mulți prieteni”, a spus Daniela Simulescu, pentru Spectacola. 


Femeia FECIOARĂ. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: „E femeia care muncește cu tine cot la cot, trage la aceeași căruță”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel