Femeia FECIOARĂ. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: „E femeia care muncește cu tine cot la cot, trage la aceeași căruță”

Data publicării:
Femeia Fecioară, foto Unsplash/ autor: Guillaume M.
EXCLUSIV
Descriere foto: Femeia Fecioară, foto Unsplash/ autor: Guillaume M.

Daniela Simulescu, astrolog DC News a vorbit la Interviurile Spectacola despre modul în care iubește și vrea să fie iubită femeia Fecioară.

Nativele Fecioară și cele cu ascendent în Fecioară sunt inocente, blânde și au nevoie de siguranță. Femeile cu Luna în Fecioară sunt foarte organizate și au nevoie ca totul să fie foarte bine pus la punct. 


„Nativele Fecioară sunt foarte muncitoare. Deși de obicei spunem de semnele de apă că au nevoie de siguranță, să știți că și nativele Fecioară. Și sunt considerate mai inocente, mai timide. Dar toate fecioarele, indiferent că sunt bărbați sau femei, au o nevoie de apropiere și o carnalitate câteodată nemaipomenită. Doar că au nevoia aceasta să pară mai pudice, mai liniștite, mai rezervate”, a spus Daniela Simulescu pentru Interviurile Spectacola. 

Femeia LEU. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: „Au mare nevoie să se iubească și să se răsfețe”


Chiar dacă de cele mai multe ori, femeia cu Luna în Fecioară poate să pară rece și indiferentă, ea este așa datorită calculelor matematice pe care le face constant în mintea ei. Nu este indicat să încerci să îi dai peste cap planurile unei femei cu Luna în Fecioară. 


„Femeile care au Luna în Fecioară, totul trebuie să fie matematic în viața lor: „M-a sunat unu. Păi i-o fi fost dor de mine. Păi de ce i-a fost dor de mine? Păi nu te-a mai vazut. Păi de ce nu m-a mai văzut. Păi nu a avut cum. Păi de ce nu a mai avut cum?”. Femeia cu Luna în Fecioară a preluat undeva un tipar emoțional, nevoia de ordine, de organizare, pentru că aia o face pe ea să se simtă bine. Așa sunt emoțiile ei, sunt puse într-un Excel. Și dacă totul este haos în viata ei, nu se simte bine, nu e ok, e tot timpul surmenată. Femeia cu Luna în Fecioară câteodată poate fi considerată prea rece, prea calculată. De ce? Pentru că așa simte ea și așa trebuie să o lași să simtă. Nu trebuie să o scoți de acolo”, a continuat astrologul DC News. 


Femeile cu Venus în Fecioară sunt feminine și au un simț foarte dezvoltat al esteticului. Acestea pot avea două extreme, foarte aranjate și mereu atente la felul cum se îmbracă, sau foarte simpliste, dar tot timpul la patru ace. 


„Femeia cu Venus în Fecioară iubește foarte mult practicul, utilul. O femeie cu Venus în Fecioară e foarte atentă la feminitate. Se zice că Fecioara este un semn de pământ care nu are de-a face cu feminitatea, din contră, foarte multe femei cu Venus în Fecioară sunt mai feminine decât oricine altcineva pentru că au această atenție a detaliului și știu cum să combine haine, rochițe, machiaj, coafură sau pot fi femei din acelea foarte simpliste, dar tot timpul puse la punct. 

Femeia RAC. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: "Sunt acolo, se atașează, au și o tendință acaparatoare"


Și femeia cu Venus în Fecioară e femeia care muncește cu tine cot la cot, trage la aceeași căruță, cum se zice. Efectiv ca să cucerești o femeie cu Venus în Fecioară trebuie să îi arăți că te implici acolo, la treaba casei, în creșterea copiilor și ea își va face treaba perfect”, a conchis astrologul Daniela Simulescu. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel