Femeia RAC. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: "Sunt acolo, se atașează, au și o tendință acaparatoare"

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Shot by Cerqueira
EXCLUSIV
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Shot by Cerqueira

Daniela Simulescu, astrolog DC News a vorbit la Interviurile Spectacola despre modul în care iubește și vrea să fie iubită femeia Rac.

Nativele Rac și cele cu ascendent în Rac  au nevoie de siguranță și de foarte multă afecțiune. Acestea sunt gata să renunțe la ele pentru persoana iubită și pentru familie. Femeia Rac îți va arăta iubire nemărginită.


„Femeia Rac este femeia clasică. E acea femeie care poate să îți fie și mamă, și fiică, și iubită, și soție, și tot ce vrei. E acolo. E în stare să se sacrifice enorm pentru bunăstarea oamenilor iubiți din viața ei. Este precum o cloșcă. Are și ea toanele ei, are sensibilitatea ei, are o mare vulnerabilitate, are o nevoie de siguranță nemaipomenită. Asta apropo când ne referim la ce însemnă să fii Rac”, a spus Daniela Simulescu pentru Interviurile Spectacola.


Femeia GEMENI. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: "Are nevoie de mișcare și de informație"


„Atunci când vorbim despre o femeie cu Luna în Rac, indiferent de zodia în care este, femeile cu Luna în Rac au nevoie de o legatură cu mama foarte puternică și cu familia, și cu tradiția. Deci când ai luna în Rac e foarte important cu ce bagaj familial vii, cu ce amintiri vii, femeile cu Luna în Rac, cum au fost învățate să simtă. Femeile cu Luna în Rac sunt lipicioase, sunt femeile alea care efectiv te pupăcesc, te strâng în brațe, te mângâie. Sunt acolo, se atașează, au și o tendință acaparatoare pentru că simt a fi mămici și au tendința de a fi mămica tuturor”, a adăugat astrologul DC News. 


Femeia BERBEC. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: "Trebuie să o ții în priză"


„Atunci când vorbim de femeile cu Venus în Rac, au nevoie să fie protejate. Deci indiferent, poți să fii și Gemeni și să ai Venus în Rac, să fac așa diferența să înțeleagă privitorii. Femeile cu Venus în Rac au nevoie să se simtă protejate și să protejeze. Pentru că femeile cu Venus în Rac au această tendință de a se duce către bărbați cu diferență de vârstă, fie mai mici, fie mai mari. Ori vor să simtă că sunt protejate, ori vor ele să protejeze. O femeie cu Venus în Rac este adevărat că poate să fie și o fiară”, a conchis Daniela Simulescu. 


Femeia TAUR. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: "Are nevoie de foarte multă siguranță emoțională și financiară"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel