Femeia SCORPION. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: „Au nevoia aceasta de a te lua prin învăluire, de a te testa”

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Valerie Elash
EXCLUSIV
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Valerie Elash

Daniela Simulescu, astrolog DC News a vorbit la Interviurile Spectacola despre modul în care iubește și vrea să fie iubită femeia Scorpion.

Nativele Scorpion și cele cu ascendent în Scorpion sunt foarte impulsive și răzbunătoare. Ele iubesc cu pasiune, dar nu își arată niciodată sentimentele. Femeia cu Luna în Scorpion este foarte perseverentă și devotată. 


„Când vorbim despre nativele Scorpion sau cu ascendentul în Scorpion, era o vorbă la un moment dat pe un forum că dacă te-ai îndrăgostit de un Scorpion sau de o Scorpioancă să îți iei teneșii și să fugi cât te țin picioarele. Sunt atât de implicate, de devotate, problema e că nu vezi și nu-ți dai seama. Au nevoia aceasta de a te lua prin învăluire, de a te testa”, a spus Daniela Simulescu pentru Interviurile Spectacola. 

 

Femeia BALANȚĂ. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: „Întotdeauna se va iubi doar dacă îi va spune cineva că o iubește”


„Femeile cu Luna în Scorpion, de obicei vin dintr-un tipar emoțional puțin mai pasiv-agresiv. Când te naști cu Luna în Scorpion cu siguranță relația cu mama nu a fost cea mai bună, cea mai potrivită și vrei să controlezi orice emoție și să arăți că tu nu iubești, că tu nu ești implicat. Femeia cu Luna în Scorpion trăiește totul prea intens, prea extremist și e foarte greu acolo pentru că modul acesta de a jongla cu emoțiile nu este foarte sănătos și de obicei Femei cu Luna în Scorpion somatizează foarte mult, chiar dacă la exterior pare totul minunat. Dar dacă acolo relația cu mama nu a fost una sănătoasă nici de-a lungul vieții, o femeie cu Luna în Scorpion apropierea de mamă nu e una liniștită. Dar femeia cu Luna în Scorpion are perseverență, are determinare”, a adăugat astrologul. 

 

Femeia FECIOARĂ. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: „E femeia care muncește cu tine cot la cot, trage la aceeași căruță”

 

„Femeile cu Venus în Scorpion sunt posesive, geloase, implicate, mânioase, mânuitoare suspicioase, manipulatoare, au frică de trădare și de a fi mințite și de pierdere. Cum să spun, femeile astea iubesc ca eroinele ale din „Aripile vântului”. Femeile cu Venus în Scorpion sunt eroinele care suferă atât de mult, dar nu se vede, nu se mișcă un fir de păr. Sunt și nevrotice, dezvoltă atașamente puternice și sunt acaparatoare și ele dacă simt că te dezlipești de ele și dacă simt că ai trădat, să te ferească Universul. Pentru că se zice că sunt foarte răzbunătoare. Dar femeia cu Venus în Scorpion ori e prea acolo să ți-o arate, ori se detașează și de mâine nu mai exiști”, a explicat Daniela Simulescu. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel