Femeia BALANȚĂ. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: „Întotdeauna se va iubi doar dacă îi va spune cineva că o iubește”

Data actualizării: | Data publicării:
Femeia Balanță, foto Unsplash/ autor: Atikh Bana
EXCLUSIV
Descriere foto: Femeia Balanță, foto Unsplash/ autor: Atikh Bana

Daniela Simulescu, astrolog DC News a vorbit la Interviurile Spectacola despre modul în care iubește și vrea să fie iubită femeia Balanță.

Nativele Balanță și cele cu ascendent în Balanță au nevoie de liniște și de echilibru în viețile lor. Acestea caută pacea interioară și sunt capabile să stingă orice conflict. Balanțele nu suportă singurătatea, ele trebuie să fie înconjurate mereu de familie, de prieteni. 


„Femeile Balanță sau cu ascendentul în Balanță au mare nevoie de diplomație, au mare nevoie de echilibru, mare nevoie de dreptate, au un simț estetic pronunțat si au nevoie de relații. Femeile Balanță trebuie să fie cineva tot timpul cu ele, nu vor să stea singure, nu pot să stea singure și la piață dacă se duc trebuie să fie cineva cu ele”, a spus Daniela Simulescu pentru Interviurile Spectacola. 


Femeia LEU. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: „Au mare nevoie să se iubească și să se răsfețe”


„Când ai Luna în Balanță, ca femeie ai un interior din acesta frumos , estetic și vrei ca totul din jurul tău să fie liniștit. Femeile cu Luna în Balanță sunt foarte carismatice, sunt foarte diplomate. Dacă ai Luna în Balanță reușești să îmbraci violența și agresivitatea, să o îmbraci în alte haine și să o faci placută toată energia. Când ai Luna în Balanță tot timpul ai nevoie de aprobare”, a adăugat astrologul. 


Femeile cu Venus în Balanță sunt foarte atente la felul cum arată. Ele au un simț estetic foarte dezvoltat și își dorescă să fie tot timpul elegante și la patru ace. Femeile cu Venus în Balanță au nevoie de validare, ele nu se vor iubi, dacă nu li se spune că sunt iubite. Nu se vor simți frumoase, dacă nu li se spune că sunt frumoase. 


Femeia FECIOARĂ. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: „E femeia care muncește cu tine cot la cot, trage la aceeași căruță”


„Când ai Venus în Balanță, ai feminitatea aceea clasică. Ele sunt foarte atente la cum se îmbracă, la cum se machiază, la cum se coafează, au o finețe... nu exagerează. E o plăcere să le vezi și o plăcere ca te și învață.  Au un simț artistic, pot fi foarte bune pictorițe, pot fi pe zona de make-up, au aceste calități extraordinare.


Ce fac femeile cu Venus în Balanță? Tot timpul sting orice conflict, tot timpul caută calea aia de fairplay într-o relație. Dacă vrei o femeie cu Venus în Balanță trebuie să fii foarte drăguț, să nu o zorești. Femeie cu Venus în Balanță visează foarte mult și își imaginează niște scenarii de dragoste uimitoare. Și da, femeia cu Venus în Balanță, ea nu o să se iubească singură dacă nu îi spun și ceilalți că o iubesc, întotdeauna se va iubi doar dacă îi va spune cineva că o iubește”, a conchis Daniela Simulescu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel