Femeia PEȘTI. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: „Femeia cu Venus în Pești creează un soi de dependență”

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Andrey Zvyagintsev
EXCLUSIV
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Andrey Zvyagintsev

Daniela Simulescu, astrolog DC News a vorbit la Interviurile Spectacola despre modul în care iubește și vrea să fie iubită femeia Pești.

„Cand ai Luna în Pești ca femeie, ești ca o trestioară. E ca și cum sufletul tău e un burețel și efectiv preia toate stările și ești mai prăpăstioasă. Femeia cu Luna în Pești este poate cea mai prăpăstioasă din tot zodiacul pentru că are atâtea frici, anxietăți și dorința să fie bine și lumea ei interioară, emoțiile sale sunt precum într-o poveste Disney. Și tot timpul se va lovi de lumea brută, de realitate, de tot ce este concret. O femeie cu Luna în Pești doar dacă aude de cineva că i s-a întâmplat ceva devine anxioasă. Femeia cu Luna în Pești are frica de abandon. Nu ți-o arată dar e foarte dulcică, inocentă și foarte fricoasă să piardă. 


Femeia TAUR. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: "Are nevoie de foarte multă siguranță emoțională și financiară"


Știți cum iubesc femeile cu Venus în Pești? Să facă bine pe cineva. Își aleg o persoană poate cu o problemă în familie, poate cu o problemă de sănătate, poate cu un viciu. Femeia cu Venus în Pești creează un soi de dependență și îl salvează pe omul respectiv, îl ia lângă ea, îl bandajează, îl salvează, îl iubește, se pierde. Femeia cu Venus în Pești e o mare poetă, e o mare romancieră, poate să îți facă și niște picturi extraordinare când e vorba de dragoste.

Singura problemă la femeia cu Venus în Pești e că atunci când persoana respectivă se vindecă nu se va mai simți iubită. Pentru că ea iubește doar dacă persoana respectivă e dependentă de ea. Femeile cu Venus în Pești sunt devotate, sunt acolo și totuși, la femeile cu Venus în Pești nevoia asta de a se arunca foarte mult e clar că are legătură cu nevoia de a salva”, a spus Daniela Simulescu la Interviurile Spectacola.


Femeia GEMENI. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: "Are nevoie de mișcare și de informație"

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel