Femeia LEU. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: „Au mare nevoie să se iubească și să se răsfețe”

Data publicării:
Foto Unsplash/ autor: SHAYAN rti
EXCLUSIV
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor: SHAYAN rti

Daniela Simulescu, astrolog DC News a vorbit la Interviurile Spectacola despre modul în care iubește și vrea să fie iubită femeia Leu.

Nativele Leu și cele cu ascendent în Leu trebuie să iasă în evidență oriunde s-ar afla. Nu este greu să recunoști o femeie Leu. Ea este mereu preocupată de felul cum arată pentru că își dorește să strălucească și să fie admirată. 


„Să nu uităm că Leul e guvernat de soare și o să li se spună că sunt prea arogante, prea vanitoase, prea pline de sine, prea încrezătoare, prea actrițe, prea dramatice. Bineînțeles că în primă fază o să zică „Nu o să mă iubească nimeni dacă mi se scot ochii din punctul ăsta de vedere”. Nu, nu, nu! Femeile Leu au o expresie pe care eu sper să o respecte: „Tu nu mă vezi, nu mă iubești sau nu-mi vezi valoarea mea, ești tu chior și orb. Eu am valoare. Nu o vezi tu!”Așa trebuie să rămână femeile Leu indiferent de ce zice lumea despre ele trebuie să rămână foarte mândre, foarte vanitoase”, a spus Daniela Simulescu la Interviurile Spectacola.


Dacă îți dorești să cucerești o femeie cu Venus în Leu trebuie să fii foarte atent la felul cum te comporți. Pentru că femeia cu Venus în Leu trebuie să se simtă mereu admirată, adorată, să vadă că este apreciată și că i se oferă totul. 


„Femeile cu planete în Leu au mare nevoie să se iubească, să se răsfețe. Ele așa simt. Dacă femeia cu planete în Rac simte nevoia de apropiere, de atașament, femeia cu planete în Leu trebuie să iasă în față, să se evidențeze.

 

Femeia GEMENI. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: "Are nevoie de mișcare și de informație"


Femeile cu Luna în Leu oriunde le pui au această nevoie interioară de competiție. Parcă pe dinăuntru e un concurs: să fiu cea mai bună gazdă, să fiu cea mai bună profesoară, să fiu cea mai strălucitoare. 

 

Femeia RAC. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: "Sunt acolo, se atașează, au și o tendință acaparatoare"


Femeile cu Venus în Leu vei observa că totul timpul le place să se aranjeze într-un mare fel. Adică femeia cu Venus în Leu nu o să treacă neremarcată, ori e plină de bijuterii, ori e plină de strălucire. Ba mai mult pe femeia cu Venus în Leu, ca să te iubească trebuie să îi cumperi cadouri, trebuie să o lauzi, trebuie să îi arăți admirație, respect. Femeia cu Venus în Leu când intri undeva o să îți atragă atenția vrei, nu vrei. Trebuie să iasă în evidență indiferent de ce calități are sau nu are”, a adăugat astrologul Daniela Simulescu. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel