Femeia TAUR. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: "Are nevoie de foarte multă siguranță emoțională și financiară"

Data actualizării: | Data publicării:
Femeia Taur, foto Unsplash/ autor: Freestocks
EXCLUSIV
Descriere foto: Femeia Taur, foto Unsplash/ autor: Freestocks

Daniela Simulescu, astrolog DC News a vorbit la Interviurile Spectacola despre cum iubesc și ce își doresc nativele Taur. 

Nativele Taur și cele cu ascendent în Taur simt nevoia de siguranță și de liniște. Acestea își doresc stabilitate financiară și emoțională. 


„Femeile Taur au nevoie de foarte mult confort, de foarte multă siguranță, sunt mai molcome, sunt mai tradiționale, sunt mai conservatoare, sunt mai liniștite. Vor armonii, au nevoia aceasta de a nu fi zorite, simt nevoia aceasta de a ști lucrurile foarte sigur, să fie totul foarte predictibil. Dar atunci când ai luna în Taur ca femeie, ai o nevoie de siguranță emoțională și financiară pentru că cineva, un tipar matern din familie, ți-a transmis că trebuie să ai ceva în buzunar și în stomac ca să poți să simți ceva și să te poți implica în ceva”, a spus Daniela Simulescu.

Femeia BERBEC. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: "Trebuie să o ții în priză"

 

„Femeile cu Luna în Taur la serviciu sunt foarte devotate, sunt foarte liniștite, reușesc să stingă conflicte, au nevoia asta ca totul să fie așezat. Iar femeile cu Venus în Taur sunt foarte romantice, au un simț estetic pronunțat. Femeilor cu Venus în Taur le plac legăturile de lungă durată, stabile, le place o cină fină, le place un vin fin, totul ce e de calitate. Au un simț al culorii extraordinar, simț estetic, un simț artistic. Femeia cu Venus în Taur, când te duci la ea să o cucerești, ea nu se dă repede, nu se dezvăluie repede, nu se aruncă așa cum se aruncă Venus în Berbec. Ea stă și vrea să știe, vrea să te cunoască, are nevoie de liniște, de armonie, femeia cu Venus în Taur vrea să fie curtată la modul cel mai clasic”, a spus Daniela Simulescu la Interviurile Spectacola.

Femeile zodiacului: Cum iubesc și cum se lasă iubite. Astrolog Daniela Simulescu, la Interviurile Spectacola și DC News

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel