Femeia SĂGETĂTOR. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: Ar prefera mai degrabă să dea un examen decât să meargă la altar”

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: naeim jafari
EXCLUSIV
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: naeim jafari

Daniela Simulescu, astrolog DC News a vorbit la Interviurile Spectacola despre modul în care iubește și vrea să fie iubită femeia Săgetător.

„Femeile Săgetător sunt cu dreptatea de mici. Ele să fie corecte, să fie fairplay, să nu fie cu pile, să nu fie nedrepte. Adică pe bune să fim cât mai deștepte la modul eu am ajuns undeva, eu sunt cineva, eu vorbesc, adică au nevoie aceasta elitistă. Sunt sportive, sunt fete de gașcă, de evenimente, ele tot timpul se expun dintr-o variantă într-alta pentru că au nevoia asta de a călători, au o legătură specială cu tot ce înseamnă spiritualitate. Pot fi și foarte credincioase sau pot din contră să urască tot ce se întâmplă în cadrul Bisericii dar în același timp să fie foarte atrase de alte zone spirituale. 


Citește și: Femeia SCORPION. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: „Au nevoia aceasta de a te lua prin învăluire, de a te testa”


Când vorbim despre o femei cu Luna în Săgetător, păi ar prefera mai degrabă să dea un examen decât să meargă la altar. Femeia cu Luna în Săgetător vrea să studieze tot în viață pentru că undeva a preluat emoțiile astea. Mama sau bunica i-au spus că tot timpul trebuie să învețe, tot timpul să fie deștepte și o femeie cu Luna în Săgetător, emoțional ca să se simtă bine ea va studia, va călători, se va ruga și interesul ei e să fie liberă și să nu aibă limite, să nu aibă granițe, ea efectiv vrea un orizont nou. 


Citește și: Femeia BALANȚĂ. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: „Întotdeauna se va iubi doar dacă îi va spune cineva că o iubește”


Femeia cu Venus în Săgetător e tovarășa aia, adică e plină de viață, e petrecăreață, dansează, râde, merge în vizită, cheamă în vizită. E tot timpul pe drumuri, pe femeia cu Venus în Săgetător nu o ține acasă. E foarte ambițioasă, da ne iubim, da mergem la serviciu, da facem de găteală, da dormim, dar hai să mai facem și alte lucruri, hai să ne extindem orizontul. Femeilor cu Venus în Săgetător le plac evenimentele, le place tot ce înseamnă cineva, film”, a explicat Daniela Simulescu. 


Citește și: Femeia FECIOARĂ. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: „E femeia care muncește cu tine cot la cot, trage la aceeași căruță”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel