Femeia GEMENI. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: "Are nevoie de mișcare și de informație"

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Daniela Simulescu, astrolog DC News a vorbit la Interviurile Spectacola despre modul în care iubește și vrea să fie iubită femeia Gemeni.

Nativele Gemeni și cele cu ascendent în Gemeni  au nevoie de mișcare și să afle absolut totul despre orice. Acestea sunt extrem de energice și se implică în tot ce fac.

"Nativele Gemeni și cele cu ascendent în Gemeni au nevoie permanentă de mișcare și de informație. Ele vor să știe, vor să afle, sunt foarte curioase, se schimbă, vorbesc cu foarte multă lume, se implică în foarte multe evenimente. Este o efervescență în tot ce înseamnă comunicare. Nu poți să le spui la femeile astea să fie mai molcome, să fie mai liniștite și să fie mai serioase. Lăsați-le să se bucure pentru că avem nevoie de oameni cu energia asta lângă noi pentru că ne fac să ne schimbăm. 

Partea emoțională vrea tot timupul să o transpună într-o zonă rațională. Întotdeauna femeile cu luna în Gemeni învață cum să fii mamă din cărți. Planeta emoțiilor stă în semnul rațiunii și tot timpul femeia cu luna în Gemeni citește, se interesează să afle tot, tocmai de aceea, de multe ori sunt considerate prea reci și superficiale. Nu sunt superficiale, ci au nevoie să afle cât se poate despre fiecare emoție", a spus Daniela Simulescu la Interviurile Spectacola.

Femeia BERBEC. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: "Trebuie să o ții în priză"

Femeia TAUR. Modul în care iubește și vrea să fie iubită: "Are nevoie de foarte multă siguranță emoțională și financiară"

Chiar dacă sunt într-o relație, nativele gemeni și cele cu ascendent în Gemeni simt nevoia sa mai comunice și cu altcineva, însă nu este nimic rău în acest lucru. Mai mult decât atât, pentru a cuceri o femeie cu Venus în Gemeni trebuie să ai replicile bine puse la punct, astfel nu o vei impresiona.

"Femeile cu Venus în Gemeni sunt foarte haioase, dar lumea se gândește la ele într-un mod deplasat. Se spune despre femeile cu Venus în Gemeni că ar fi frivole, că le place să vorbească în stânga și în dreapta. Ca să cucerești o femeie cu Venus în Gemeni trebuie să dai o replică genială. Ei îi place ping-pong-ul  informațional. Chiar dacă este într-o relație în care este foarte implicată, femeia cu Venus în Gemeni mai vrea o replică, mai vrea să mai glumească cu cineva, dar nu este nimic rău", a mai spus Daniela Simulescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel