Horoscop. Bărbații și dragostea. Modul în care iubește fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Alvin Mahmudov
EXCLUSIV
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Alvin Mahmudov

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a dezvăluit cum iubesc bărbații din fiecare semn zodiacal. 

Berbec


„Berbecii sunt foarte sensibili și jucăuși. Aceștia se aruncă repede, nu se supără, le trece, au nazuri. Bărbații Berbeci sunt precum niște copii, dar nu copiii aceia care au nevoie de mămica că sunt totuși independenți. Sunt niște copii cărora le place să fie independenți, dar le place să le și spui ce să facă, ca să aibă cu cine să se certe.


Horoscop. Bărbatul Berbec și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „Are nevoie de foarte multă acțiune, dar este și foarte sensibil”

 


Taur 


Nativii Taur, aceștia foarte molcomi. Un bărbat Taur atunci când îl ai prin jur să nu-l pui să facă mai multe lucruri în același timp pentru că nu poate. Dacă e la volan și dacă tu îi vorbești una, îl pui să asculte și muzică, mai faci și nu știu ce, el nu o să poată să fie atent la tine din toate punctele de vedere. 


Horoscop. Bărbatul Taur și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „Este foarte posesiv. Când au găsit femeia, ei știu că vor o relație de lungă durată”

 


Gemeni 


Nativii Gemeni au capacitatea de a trece de la o stare la alta, de a se adapta în funcție de situații și au nevoie să fie foarte glumeți, foarte haioși, foarte plini de energie. Un nativ Geamăn nu vrea să se plictisească. Nativul Geamăn trebuie stimulat mintal. Nu trebuie să fii cea mai deșteaptă, cea mai intelectuală, însă pune-i întrebări. Dacă vrei să te iubească bărbatul Gemeni și să te accepte, să te adore, întreabă-l foarte multe lucruri. Dă-i replică. Susține-i acest joc mental.


Horoscop. Bărbații Gemeni și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: "Nativii Gemeni trebuie stimulați mental"

 


Rac


Un nativ Rac are mare nevoie de siguranță emoțională.  În principiu, bărbatul Rac are nevoie de stomăcelul plin. Dacă vrei să te iubească bărbatul Rac gatește-i sau lasă-l pe el să gătească pentru că nativii Rac gătesc, sunt de casă. Și bărbatul Rac nu suportă conflictul, nu suportă să-l zgudui, nu suportă surprizele, nu suportă chestiile vulgare, urăște, deci un nativ Rac efectiv urăște femeile care sunt vulgare, când sunt prea independente, prea răutăcioase, prea agresive, prea ascuțite. 


Horoscop. Bărbații Rac și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „Bărbatul Rac are nevoie de stomăcelul plin”

 


Leu


Bărbații Leu sunt foarte încrezători în ei. Lumea este a lor. Bărbatul Leu este foarte narcisist și trebuie să îl lauzi mereu. Bărbatul Leu este precum un copil pe scenă, pe care trebuie să-l aplaude toată lumea, trebuie să-l fluiere toată lumea în mod pozitiv, să îi arunce flori toată lumea, să se simtă că a luat Oscarul. Un bărbat Leu când simte că este iubit, se va comporta cu tine ca o prințesă pentru că el se consideră regele junglei și are nevie de o regină alături.


Horoscop. Bărbatul Leu și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „Sunt foarte încrezători în ei. Lumea este a lor”

 


Fecioară


Tot timpul vom avea impresia că nu ne iubesc, că nu fac gesturi, că nu sunt acolo. Nativul Fecioară este foarte calculat. Ei par foarte reci, foarte calculați, dar ei au foarte multe frici și temeri. Un nativ Fecioară se deschide mai mult decât oricare alt nativ. Se zice despre ei că sunt pretențioși, că sunt pudici, că au grijă la aspect.


Horoscop. Bărbatul Fecioară și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: "Poate să fie foarte iubăreț"

 


Balanță 


Bărbatul Balanță efectiv urăște vulgaritatea, Bărbatul Balanță vrea tot ce e frumos, tot ce este diplomat, manierat. Un bărbat Balanță în primul rând este foarte atent la aspectul său fizic și la femeia cu care iese. Un Bărbatul Balanță se zice de el că e nehotărât, așa că ai face bine să iei tu deciziile pentru el pentru că un bărbat balanță zice: „cum vrei tu iubita”.


Horoscop. Bărbatul Balanță și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „Dacă îl pui să ia o decizie, l-ai terminat”

 


Scorpion 


Bărbații Scorpioni sunt prea profunzi, prea pasionali, prea intenși și prea extremiști. Ca să simți că te iubește, nu trebuie să fie liniște. Un bărbat Scorpion te testează să vadă cât duci. Este foarte posesiv, foarte gelos și puțin maniacal. Lui nu i se pare că îl iubești dacă ești prea liniștită. El trebuie să te treacă prin teste, trebuie să te enerveze, să te scoată din sărie, să-i demonstrezi că nu i-ai greșit cu nimic. Bărbatul Scorpion pare că te bănuiește pe tine. Îi este foarte frică de trădare, de pierdere și de minciună.


Horoscop. Bărbatul Scorpion și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: "Pot să treacă de la o stare de obsesie, la o stare de detașare totală"

 


Săgetător


Bărbații Săgetător sunt optimiști, au un exces de zel, sunt plini de energie, sunt sportivi, sunt petrecăreți, sunt dornici de viață, sunt spirituali. Să știți că au și partea aceasta de evenimente, să ieșim, să mă știe cutărică ce mașină am, cum mă îmbrac, unde am fost, la ce sală merg. Au și chestia asta, dar au și o zonă foarte spirituală fie că sunt foarte religioși, fie că vor să cunoască foarte multe părți ale spiritualității. 


Horoscop. Bărbatul Săgetător și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „Bărbatul Săgetător are nevoie într-o relație și de libertate”

 


Capricorn 


Capricornii, ei s-au născut capricorni, au primit această lecție a maturității, a responsabilizării. Încă de mici ei sunt reci, sunt maturi, ei de mici sunt foarte înțelepți, dar bărbatul Capricorn când îi treci zidul acela și o să vă spun, el le are pentru că are așa o frică și are nevoie de siguranță. 


Horoscop. Bărbatul Capricorn și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „Bărbatul Săgetător are nevoie într-o relație și de libertate”

 


Vărsător 


Vărsătorul poate să fie foarte detașat. Ei vor să fie ai lumii. Sunt prietenii ideali, sunt tovarăși nemaipomeniți, fac echipă cu tine.  Un bărbat vărsător se implică foarte puțin și se poate rupe foarte ușor de o relație. El e mai rebel, noncomformist, nu suportă să facă ce face toată lumea. 


Horoscop. Bărbatul Vărsător și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „E mai rebel, noncomformist, nu suportă să facă ce face toată lumea”

 


Pești 


Nativii Pești câteodată sunt mai sensibili ca femeile, mai empatici, mai generoși, foarte miloși. Nativii Pești dacă de exemplu au avut un mediu familial, a fost undeva un abandon, a fost undeva o problemă de sănătate, vor avea foarte multe temeri și dorința să evadeze. Pentru ei ce se întâmplă în viața de zi cu zi e foarte dureros și o să vedeți că bărbații Pești au nevoie să evadeze, fie să bea un pahar de vin, au nevoie de a se izola”, a spus Daniela Simulescu pentru Spectacola.


Horoscop. Bărbatul Pești și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „Oamenii cu planete în Pești au nevoie să vindece pe alții”

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel