Horoscop. Bărbatul Capricorn și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „Bărbatul Săgetător are nevoie într-o relație și de libertate”

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Nojan Namdar
EXCLUSIV
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Nojan Namdar

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a dezvăluit cum iubesc bărbații din fiecare semn zodiacal. Despre Capricorn, astrologul spune că sunt foarte reci și foarte greu de câștigat. 

„Capricornii, ei s-au născut capricorni, au primit această lecție a maturității, a responsabilizării. Încă de mici ei sunt reci, sunt maturi, ei de mici sunt foarte înțelepți, dar bărbatul Capricorn când îi treci zidul acela și o să vă spun, el le are pentru că are așa o frică și are nevoie de siguranță. 


Horoscop. Bărbatul Săgetător și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „Bărbatul Săgetător are nevoie într-o relație și de libertate”


Acea mască rece de fapt ascunde foarte multe frici și nevoia de a fi iubit și mai are nevoie bărbatul Capricorn de ceva, de predictibilitate. Lui nu îi plac chestiile astea așa de pe o zi pe alta. El vrea chestii de lungă durată. El vrea să construiască. Orice bărbat Capricorn ține să contruiască. Orice bărbat Capricorn va rupe foarte greu o relație pentru că orice se întâmplă el e implicat acolo, el vrea să rămână și consideră că da, s-a mai dus o cărămidă dar punem alta la loc. 


Horoscop. Bărbatul Scorpion și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: "Pot să treacă de la o stare de obsesie, la o stare de detașare totală"


Bărbatul Capricorn își dorește foarte mult și statut. Un bărbat Capricorn are nevoie de statut profesional și o să vezi că este foarte implicat la serviciu, că e foarte des plecat de acasă, o să crezi că îi pasă mai mult de zona profesională decât de tine, dar nu e așa. Bărbatul Capricorn dacă îl ții prea mult acasă îi dăunezi prea mult. Bărbatul Capricorn lasă-l la serviciu, lasă-l să lupte, lasă-l să fie ambițios și te vei bucura de toate roadele muncii lui”, a spus Daniela Simulescu pentru Spectacola. 


Horoscop. Bărbatul Balanță și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „Dacă îl pui să ia o decizie, l-ai terminat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel