Horoscop. Bărbatul Scorpion și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: "Pot să treacă de la o stare de obsesie, la o stare de detașare totală"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa unsplash/ autor Meveen Anton
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa unsplash/ autor Meveen Anton

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a dezvăluit cum iubesc bărbații din fiecare semn zodiacal. Despre Scorpion, astrologul spune că este foarte gelos și posesiv.

Bărbatul Scorpion este extrem de pasional și profund, însă nu are nevoie de liniște. De asemenea, bărbatului Scorpion îi este frică de trădare și  de faptul că ar putea să te piardă. Aceștia pot să treacă instant de la o stare la alta, însă vă ajută să vă dați seama cât de puternice sunteți.

Horoscop. Bărbatul Balanță și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „Dacă îl pui să ia o decizie, l-ai terminat”

 

"Bărbații Scorpioni sunt prea profunzi, prea pasionali, prea intenși și prea extremiști. Ca să simți că te iubește, nu trebuie să fie liniște. Un bărbat Scorpion te testează să vadă cât duci. Este foarte posesiv, foarte gelos și puțin maniacal. Lui nu i se pare că îl iubești dacă ești prea liniștită. El trebuie să te treacă prin teste, trebuie să te enerveze, să te scoată din sărie, să-i demonstrezi că nu i-ai greșit cu nimic. Bărbatul Scorpion pare că te bănuiește pe tine. Îi este foarte frică de trădare, de pierdere și de minciună.

Horoscop. Bărbatul Fecioară și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: "Poate să fie foarte iubăreț"

Bărbatul Scorpion a trecut de-a lungul vieții prin tot felul de situații de criză și în momentul în care întâlnește o femeie pe care o iubește, nu vrea să o piardă. Bărbații Scorpioni scot tot e e mai rău din voi, dar vă și ajută să vă transformați. El vrea să îți arăte cât de puternică poți să fii în momentele grele. Un bărbat Scorpion, atunci când treci printr-o problemă se luptă până la ultima picătură de sânge să îți fie bine. Aceștia pot să treacă de la o stare de obsesie, la o stare de detașare totală. În momentu în care un bărbat Scoprion te ignoră, înseamnă că suferă foarte mult", a spus Daniela Simulescu pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel