Horoscop. Bărbatul Balanță și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „Dacă îl pui să ia o decizie, l-ai terminat”

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Ameer Basheer
EXCLUSIV
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Ameer Basheer

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a dezvăluit cum iubesc bărbații din fiecare semn zodiacal. Despre Balanță, astrologul spune că nu trebuie să te bazezi pe ei atunci când trebuie să iei o decizie. 

„Bărbatul Balanță efectiv urăște vulgaritatea, Bărbatul Balanță vrea tot ce e frumos, tot ce este diplomat, manierat. Un bărbat Balanță în primul rând este foarte atent la aspectul său fizic și la femeia cu care iese. Un Bărbatul Balanță se zice de el că e nehotărât, așa că ai face bine să iei tu deciziile pentru el pentru că un bărbat balanță zice: „cum vrei tu iubita”.

 
Horoscop. Bărbatul Fecioară și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: "Poate să fie foarte iubăreț"


Voi o să aveți impresia la un moment dat că domne am nevoie de un bărbat, dar el nu vrea să te supere. Deci un bărbat balanță dacă îl pui să ia o decizie l-ai terminat. Ia tu decizia și să fii convinsă că nu o să se supere. Da, vor fi momente când o să te zbați și o să zică „păi tu ai luat decizia, lucrăm cu decizia”. Bărbatul Balanță nu vrea să supere pe nimeni, el vrea să fie bine, el vrea egalitate. Îți dă impresia că tu câștigi meciul, el totuși aplanează, el caută echilibru, caută armonia. 


Horoscop. Bărbatul Leu și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „Sunt foarte încrezători în ei. Lumea este a lor”


Un bărbat Balanță când femeia lui e neliniștită, nu e bine pentru că e oglinda sa cealaltă ființă și dacă persoana iubită e neliniștită, trece prin probleme, se agită și el și nu știe ce să facă, cum să facă, dar nici nu poate să ia o decizie, este acolo cu tine. Bărbatul Balanță nu vrea să fie singur, nici la piață nu se duce singur. Deci un bărbat Balanță te iubește dar te lasă pe tine să faci ce vrei și el se va asigura ca lucrurile să pară cât mai frumoase la suprafață chiar dacă tu simți că fierbi”, a spus Daniela Simulescu pentru Spectacola.


Horoscop. Bărbații Rac și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „Bărbatul Rac are nevoie de stomăcelul plin”
 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel