Horoscop. Bărbatul Leu și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „Sunt foarte încrezători în ei. Lumea este a lor”

Data actualizării: | Data publicării:
foto Pixabay.com
EXCLUSIV
Descriere foto: foto Pixabay.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a dezvăluit cum iubesc bărbații din fiecare semn zodiacal. Despre Leu, astrologul spune că nu îi place să fie cicălit.

Bărbații Lei sunt foarte narcisiști și le place să fie admirați. Aceștia urăsc să fie cicăliți. De asemenea, bărbatul Leu îți va scoate la suprafață lucuri despre tine pe care nu le conștientizai până la acel moment.

"Bărbații Leu sunt foarte încrezători în ei. Lumea este a lor. Bărbatul Leu este foarte narcisist și trebuie să îl lauzi mereu. Bărbatul Leu este precum un copil pe scenă, pe care trebuie să-l aplaude toată lumea, trebuie să-l fluiere toată lumea în mod pozitiv, să îi arunce flori toată lumea, să se simtă că a luat Oscarul. Un bărbat Leu când simte că este iubit, se va comporta cu tine ca o prințesă pentru că el se consideră regele junglei și are nevie de o regină alături.

Horoscop. Bărbații Rac și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „Bărbatul Rac are nevoie de stomăcelul plin”

Trebuie doar să îi dai atenție. Orice ați face, nu cicăliți bărbatul Leu, deoarece urăște acest lucru. În momentul în care ai cicălit prea mult un bărbat Leu, l-ai pierdut. Dacă un Bărbat Leu nu se mai simte prețuit, valorificat, nu o să te mai iubească. O relație cu un asemenea bărbat te va ajuta și pe tine să găsești lucruri în tine pe care să le scoți la suprafață într-un mare fel. Oamenii cu energie de Leu pot să fie foarte inconfortabili pentru noi ceilalți care nu o avem.

Horoscop. Bărbații Gemeni și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: "Nativii Gemeni trebuie stimulați mental"

Noi ceilalți, nu sunt obișnuiți să ne iubim, nu suntem obișnuiți să ținem la noi, nu avem educația aceasta. Și când întâlnim oameni cu leu în astrogramă ni se pare că sunt plini de ei, că sunt prea aroganți. Dacă am petrece mai mult timp cu asemenea persoane am învăța și noi să ne iubim și ne-am da seama că și în spatele acelor persoane, de fapt este o suferință din copilărie, e o nevoie de a fi iubit. Oamenii cu marcaj de Leu nu stau de vorbă cu oricine. Poți să strălucești lângă el dacă îi oferi doza de narcisism"., a spus Daniela Simulescu pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel