Horoscop. Bărbatul Săgetător și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „Bărbatul Săgetător are nevoie într-o relație și de libertate”

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Omid Armin
EXCLUSIV
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Omid Armin

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a dezvăluit cum iubesc bărbații din fiecare semn zodiacal. Despre Săgetător, astrologul spune că sunt foarte independenți și au nevoie de multă libertate. 

Bărbatul Săgetător este sufletul petrecerii, o fire extrem de haioasă și pusă mereu pe glume. Chiar dacă sunt atrași de spiritualitate, aceștia simt nevoia și de evenimente, petreceri și multă distracție. Cel mai mult într-o relație urăsc să fie luați la întrebări. 


„Bărbații Săgetător sunt optimiști, au un exces de zel, sunt plini de energie, sunt sportivi, sunt petrecăreți, sunt dornici de viață, sunt spirituali. Să știți că au și partea aceasta de evenimente, să ieșim, să mă știe cutărică ce mașină am, cum mă îmbrac, unde am fost, la ce sală merg. Au și chestia asta, dar au și o zonă foarte spirituală fie că sunt foarte religioși, fie că vor să cunoască foarte multe părți ale spiritualității. 


Horoscop. Bărbatul Scorpion și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: "Pot să treacă de la o stare de obsesie, la o stare de detașare totală"


Un bărbat Săgetător dacă vrei să te iubească spune-i că trebuie să luați bilete nu știu unde. Bărbatul Săgetător vrea să meargă la fotbal cu băieții și la bere cu băieții, vrea să facă foarte multe lucruri și ca să fii sigură că îl ții mai mult lângă tine, pentru că el e foarte independent, să nu uităm că Săgetătorul, ca energie este jumătate cal jumătate om și cu o săgeată la un obiectiv. 


Horoscop. Bărbatul Balanță și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „Dacă îl pui să ia o decizie, l-ai terminat”


Deci are partea asta carnală de viață, dar are și partea aceasta de conștiință de om isteț. Se zice de bărbații Săgetător că joacă la mai multe părți, că vrea și pe aia și pe aia și pe aia și că e tot timpul foarte pretențios. Da, pentru că bărbatul Săgetător are nevoie într-o relație și de libertate. Dacă vreți să vă iubească trebuie să îi oferiți multă libertate”, a spus Daniela Simulescu pentru Spectacola.


Horoscop. Bărbatul Fecioară și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: "Poate să fie foarte iubăreț"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel