Horoscop. Bărbatul Vărsător și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „E mai rebel, noncomformist, nu suportă să facă ce face toată lumea”

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor Seth Doyle
EXCLUSIV
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Seth Doyle

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a dezvăluit cum iubesc bărbații din fiecare semn zodiacal. Despre Vărsători, astrologul spune că este cel mai detașat și are nevoie de foarte multă libertate.

După ce a analizat caracteristicile femeilor din fiecare semn zodiacal, astrologul Daniela Simulescu vine cu detalii despre modul în care iubesc bărbații zodiacului. 

Femeile zodiacului: Cum iubesc și cum se lasă iubite. Astrolog Daniela Simulescu, la Interviurile Spectacola


Bărbatul Vărsător

 

„Vărsătorul poate să fie foarte detașat. Ei vor să fie ai lumii. Sunt prietenii ideali, sunt tovarăși nemaipomeniți, fac echipă cu tine.  Un bărbat vărsător se implică foarte puțin și se poate rupe foarte ușor de o relație. El e mai rebel, noncomformist, nu suportă să facă ce face toată lumea.  

Acest bărbat o să vă iubească foarte mult, dacă îl lăsați liber. El respiră libertate. 

Are mereu nevoie de energie, are nevoie să facă lucruri, are nevoie de tehnologie. Sunt cei mai buni IT-ști. O să credeți că nu vă iubește, dar el are nevoie să se detașeze.

Vărsătorul va fi cel mai bun prieten, dar nu-i propuneți să faceți un lucru pentru că așa face toată lumea, pentru că nu va vrea. Spuneți-i să faceți ceva pentru că e nou, nu ați mai făcut acel lucru niciodată și va accepta”, a explicat Daniela Simulescu pentru Spectacola. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel