Horoscop. Bărbatul Fecioară și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: "Poate să fie foarte iubăreț"

Data publicării:
Bărbatul Fecioară, sursa pixabay/ autor Free-Photos
EXCLUSIV
Descriere foto: Bărbatul Fecioară, sursa pixabay/ autor Free-Photos

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a dezvăluit cum iubesc bărbații din fiecare semn zodiacal. Despre Fecioară, astrologul spune că se implică într-o relație.

Nativii Fecioară sunt  foarte calculați și iubitori. Aceștia se implică într-o relație și pot juca chiar și rolul unei femei. Mai mult decât atât, barbatul Fecioară găsește soluții pentru aproape orice.

"Tot timpul vom avea impresia că nu ne iubesc, că nu fac gesturi, că nu sunt acolo. Nativul Fecioară este foarte calculat. Ei par foarte reci, foarte calculați, dar ei au foarte multe frici și temeri. Un nativ Fecioară se deschide mai mult decât oricare alt nativ. Se zice despre ei că sunt pretențioși, că sunt pudici, că au grijă la aspect.

Horoscop. Bărbatul Leu și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „Sunt foarte încrezători în ei. Lumea este a lor”

Un bărbat Fecioară muncește cot la cot cu tine și găsește soluții. Nu îi lua din timpul lui petrecut muncii. Lasă-l să muncească că el așa se simte bărbat. Dacă îi dai timp și energie, bărbatul Fecioară poate să fie foarte iubăreț, poate fi unul dintre cei mai buni amanți. Nu trebuie să fie precum acele personaje din cărți, din romane. Poate să fie senzual, pasional, atâta timp cât nu îl pui în public. Îi place zona intimă și să se simtă util. Bărbatul Fecioară când e nevoie de ceva joacă și rolul unei femei.", a spus Daniela Simulescu pentru Spectacola.

Horoscop. Bărbații Rac și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „Bărbatul Rac are nevoie de stomăcelul plin”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel