Horoscop. Bărbatul Berbec și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „Are nevoie de foarte multă acțiune, dar este și foarte sensibil”

Data actualizării: | Data publicării:
Barbatul Berbec. Foto Unsplash/ autor Omid Armin
EXCLUSIV
Descriere foto: Barbatul Berbec. Foto Unsplash/ autor Omid Armin

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a dezvăluit cum iubesc bărbații din fiecare semn zodiacal. Despre Berbeci, astrologul spune că au nevoie de foarte multă acțiune.

După ce a analizat caracteristicile femeilor din fiecare semn zodiacal, astrologul Daniela Simulescu vine cu detalii despre modul în care iubesc bărbații zodiacului. 

Femeile zodiacului: Cum iubesc și cum se lasă iubite. Astrolog Daniela Simulescu, la Interviurile Spectacola și DC News

"Berbecii sunt foarte sensibili și jucăuși. Aceștia se aruncă repede, nu se supără, le trece, au nazuri. Bărbații Berbeci sunt precum niște copii, dar nu copiii aceia care au nevoie de mămica că sunt totuși independenți. Sunt niște copii cărora le place să fie independenți, dar le place să le și spui ce să facă, ca să aibă cu cine să se certe (...) Când ai un Berbec lângă tine, ai nevoie să faci lucruri noi, ai nevoie să călătorești, ai nevoie să te duci departe, să nu-l plictisești. Orice bărbat Berbec, chiar dacă e mai sensibil, mai puternic, nu vrea să se plictisească. Bărbații Berbec apreciază foarte mult într-o relație ca femeia să fie și ea destul de independentă, puternică și să facă tot timpul lucruri noi. Bărbatul Berbec are nevoie de foarte multă acțiune, dar este și foarte sensibil.", a spus Daniela Simulescu pentru Spectacola.

Horoscop. Bărbatul Vărsător și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „E mai rebel, noncomformist, nu suportă să facă ce face toată lumea”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel