Horoscop. Bărbații Rac și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „Bărbatul Rac are nevoie de stomăcelul plin”

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: David Herron
EXCLUSIV
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: David Herron

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a dezvăluit cum iubesc bărbații din fiecare semn zodiacal. Despre Raci, astrologul spune că au nevoie de multă atenție din partea persoanei iubite. 

„Un nativ Rac are mare nevoie de siguranță emoțională.  În principiu, bărbatul Rac are nevoie de stomăcelul plin. Dacă vrei să te iubească bărbatul Rac gatește-i sau lasă-l pe el să gătească pentru că nativii Rac gătesc, sunt de casă. Și bărbatul Rac nu suportă conflictul, nu suportă să-l zgudui, nu suportă surprizele, nu suportă chestiile vulgare, urăște, deci un nativ Rac efectiv urăște femeile care sunt vulgare, când sunt prea independente, prea răutăcioase, prea agresive, prea ascuțite. 

Horoscop. Bărbatul Taur și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „Este foarte posesiv. Când au găsit femeia, ei știu că vor o relație de lungă durată”


Un bărbat Rac, el are nevoie de o mămică, deci un bărbat Rac dacă l-ați dezlipit de mămica, ziceți „Doamne Ajută” și veți deveni voi mămica lui. Și el la rândul său va fi foarte sensibil, foarte romantic și bineînteles îți va ajuta foarte mult familia, un bărbat Rac se va implica tot timpul astfel încât și tu să fii bine. 

Horoscop. Bărbații Gemeni și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: "Nativii Gemeni trebuie stimulați mental"


Nativii Rac iau totul foarte personal. Dar să știți că atunci când ia totul foarte personal nu o să vă spună lucrul acesta în mod direct, ci va aștepta să îi descoperiți voi toanele. Nativii Rac se vor ascunde foarte mult, veți simți voi că nu e ceva la locul lui, dar nici nu va spune. 

Horoscop. Bărbatul Vărsător și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „E mai rebel, noncomformist, nu suportă să facă ce face toată lumea”


La un moment dat printr-un eveniment, un gest o să vă dați seama că e o problemă și în momentul ăla se descarcă și el. Deci dacă l-ați dezlipit de mămică și deveniți voi mămica lui, sunteți cele mai fericite, cei mai fericiți pentru că în acea clipă bărbatul Rac o să vă iubească extraordinar de mult”, a explicat Daniela Simulescu pentru Spectacola. 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel