Horoscop. Bărbații Gemeni și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: "Nativii Gemeni trebuie stimulați mental"

Data publicării:
Zodia Gemeni, sursa unsplash/ autor José León
EXCLUSIV
Descriere foto: Zodia Gemeni, sursa unsplash/ autor José León

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a dezvăluit cum iubesc bărbații din fiecare semn zodiacal. Despre Gemeni, astrologul spune că sunt atrași de intelectul unei femei.

Nativii Gemeni sunt plini de energie și au mereu nevoie să fie stimulat din punct de vedere intelectual. Deși se spune că bărbații Gemeni înșală, aceștia sunt foarte devotați, iar viața alături de ei cu siguranța nu va fi una plictisitoare.

Horoscop. Bărbatul Taur și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „Este foarte posesiv. Când au găsit femeia, ei știu că vor o relație de lungă durată”

 

"Nativii Gemeni au capacitatea de a trece de la o stare la alta, de a se adapta în funcție de situații și au nevoie să fie foarte glumeți, foarte haioși, foarte plini de energie. Un nativ Geamăn nu vrea să se plictisească. Nativul Geamăn trebuie stimulat mintal. Nu trebuie să fii cea mai deșteaptă, cea mai intelectuală, însă pune-i întrebări. Dacă vrei să te iubească bărbatul Gemeni și să te accepte, să te adore, întreabă-l foarte multe lucruri. Dă-i replică. Susține-i acest joc mental.

Horoscop. Bărbatul Vărsător și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „E mai rebel, noncomformist, nu suportă să facă ce face toată lumea”

El apreciază foarte mult femeia care nu-l lasă să i se atrofieze creierul. Întotdeauna un bărbat Geamăn va fi foarte atras de intelectul unei femei și se va simți foarte iubit, dacă și femeia se va duce la el(..) Bărbații Gemeni mai au uneori nevoie de validarea de a da câte o replică. Un bărbat Geamăn poate să fie foarte devotat. Viața cu un Geamăn nu este deloc plictisitoare.", a spus Daniela Simulescu pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel