Horoscop. Bărbatul Pești și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „Oamenii cu planete în Pești au nevoie să vindece pe alții”

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Milan Csizmadia
EXCLUSIV
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Milan Csizmadia

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a dezvăluit cum iubesc bărbații din fiecare semn zodiacal. Despre Pești, astrologul spune că sunt foarte atașați de persoana iubită și foarte grijulii. 

Bărbatul Pești este foarte sensibil și foarte atent cu persoana iubită. Un nativ din zodia Pești va face orice pentru a-și face partenera fericită. Va fi acolo mereu atunci când aceasta va avea nevoie de un umăr pe care să plângă. 


„Nativii Pești câteodată sunt mai sensibili ca femeile, mai empatici, mai generoși, foarte miloși. Nativii Pești dacă de exemplu au avut un mediu familial, a fost undeva un abandon, a fost undeva o problemă de sănătate, vor avea foarte multe temeri și dorința să evadeze. Pentru ei ce se întâmplă în viața de zi cu zi e foarte dureros și o să vedeți că bărbații Pești au nevoie să evadeze, fie să bea un pahar de vin, au nevoie de a se izola. 


Horoscop. Bărbatul Capricorn și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „Bărbatul Săgetător are nevoie într-o relație și de libertate”


Dacă ai un bărbat Pești și îl vezi tăcut nu te duce și îl înțepa. Lăsați-l puțin în lumea lui pentru că cu cât sunteți mai cicălitoare, cu atât îi faceți mai mult rău. Bărbatul Pești vă asigură, e foarte atent la tot ce înseamnă siguranța cuplului, are mare grijă de cuplu, de siguranța emoțională, are grijă să nu plângi și dacă plângi să plângi pe umărul lui, pentru că te va înțelege. El o să vină și o să te țină în brațe cât plângi pentru că știe ce înseamnă sensibilitatea. 


Horoscop. Bărbatul Săgetător și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „Bărbatul Săgetător are nevoie într-o relație și de libertate”


Cu bărbatul Pești trebuie să vorbești despre chestii de astea de emoții, de suflet, de spiritualitate. Îi place să îl bagi într-o poveste. Bărbatul Pești are nevoie să iasă din lumea asta cotidiană pentru că lumea asta pentru el e prea rea, e prea rece, e prea meschină, el are nevoie să îl duci într-o altă lume. Un bărbat Pești trebuie să aibă așa un soi de chimie și dacă a simțit această energie poate să fie foarte romatic, dar în intimitate. Este foarte atașat, foarte lipit de tine, oamenii cu planete în Pești au nevoie să vindece pe alții”, a spus Daniela Simulescu pentru Spectacola. 


Horoscop. Bărbatul Scorpion și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: "Pot să treacă de la o stare de obsesie, la o stare de detașare totală"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel