Horoscop. Bărbatul Taur și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „Este foarte posesiv. Când au găsit femeia, ei știu că vor o relație de lungă durată”

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Jens Lindner
EXCLUSIV
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Jens Lindner

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a dezvăluit cum iubesc bărbații din fiecare semn zodiacal. Despre Tauri, astrologul spune că sunt foarte răbdători. 

După ce a analizat caracteristicile femeilor din fiecare semn zodiacal, astrologul Daniela Simulescu vine cu detalii despre modul în care iubesc bărbații zodiacului. 

 

„Nativii Taur, aceștia foarte molcomi. Un bărbat Taur atunci când îl ai prin jur să nu-l pui să facă mai multe lucruri în același timp pentru că nu poate. Dacă e la volan și dacă tu îi vorbești una, îl pui să asculte și muzică, mai faci și nu știu ce, el nu o să poată să fie atent la tine din toate punctele de vedere. 

 

Horoscop. Bărbatul Vărsător și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „E mai rebel, noncomformist, nu suportă să facă ce face toată lumea”


Pe un bărbat Taur nu trebuie să te superi că nu te-a auzit la un moment dat pentru că el e foarte concentrat la ceea ce face. Ba mai mult nici nu vrea să-și piardă atenția. Un bărbat Taur să știți că este foarte posesiv, posesiv la modul că vrea să fie acolo cu tine și este foarte răbdător, nu-l zori. 

 

Horoscop. Bărbatul Berbec și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „Are nevoie de foarte multă acțiune, dar este și foarte sensibil”


Când ai un bărbat Taur prin preajmă, el este molcom, este metodic, este foarte pragmatic, nu se grăbește, nu îi plac surprizele, un bărbat Taur nu apreciază surprizele. Pentru ei e foarte simplu și clasic tot ce se întâmplă. 


Ei când au găsit femeia, ei știu că vor o relație de lungă durată, știu că vor să rămână acolo, știu că nu vor să calce în stânga și în dreapta, știu că sunt foarte senzuali și au mare nevoie de atenție”, a explicat Daniela Simulescu pentru Spectacola. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel