Dietă de vedetă. Cum au slăbit Gina Pistol, Laura Cosoi, Mirela Vaida, Cătălin Scărlătescu și alte celebrități din România

Data actualizării: | Data publicării:

Iată cele mai celebre diete încercate de vedetele din România. 

Cum a slăbit Laura Cosoi după cele două nașteri: 


Laura Cosoi a avut mereu o talie de viespe și o siluetă perfectă. Anii de balet și-au pus amprenta asupra trupului actriței, care nu a avut niciodată probleme cu greutatea. Asta până când a rămas însărcinată. Vedeta a dezvăluit că a acumulat mai multe kilograme, la fiecare dintre sarcini, pe care însă a reușit să le dea jos. 

Laura Cosoi nu este o adeptă a regimurilor drastice, pe care chiar le blamează și spune că mamene nu ar trebui să se supună unor diete draconice, pentru a slăbi în timp record. În cazul ei, sarcinile i-au modificat corpul în mod diferit. Dacă la prima sarcină a câștigat mai mult în greutate și i-a luat mai mult timp să revină în formă, la a doua sarcină, lucrurile au fost mai simple. 

Pentru ca multe femei m-au intrebat in ultima vreme ce am facut, cum am slabit dupa nastere, o sa-ti spun cum cred eu ca stau lucrurile de fapt! Mi se pare ca se pune o presiune mare si nedreapta pe femei sa arate impecabil imediat dupa nastere, cand important e sa fie ele si copiii bine. Uneori, chiar mamele se compara cu alte femei si ajung sa se supuna singure la regimuri draconice de slabit. In cazul meu, nu am facut ceva deosebit. Am sa notez regimul din aceasta perioada si il voi posta pe blog. Cat despre sarcini au fost destul de diferite. La Rita am luat mai multe kg, m-am si umflat, picioarele imi erau grele, am retinut apa, burtica era destul de maricica la final. Am revenit la kg de dinaintea sarcinii in 9 luni. La Vera lucrurile au stat diferit. Am luat mai putin kg, burtica era mai mica la final, chiar daca s-a vazut mai devreme, nu am retinut apa, nu m-am umflat deloc, am revenit la kg de dinainte in 3 luni. Asa ca tuturor mamicilor le spun: Fii indulgenta cu tine, mamico! Ai rabdare si incredere ca trupul tau stie ce trebuie sa faca. Nu te pedepsi, nu te infometa. Raporteaza-te la lucrurile cu adevarat importante, nu te lasa cuprinsa de superficialul ce ne inconjoara. Sarcina aduce multe modificari in corpul tau, dar, asa cum te implineste prin aducerea pe lume a unui copil, tot asa are si el nevoie de timp. Da-i acest timp! Si mai ales, nu te compara cu nimeni, pentru ca suntem diferiti, cu bagaje genetice diferite, dar fiecare unic, in felul sau!”, a scris ea pe Instagram.

 

Cum se menține în formă Adi Nartea, protagonistul serialului „Vlad”: "Totul constă în autodisciplină"/ EXCLUSIV

 

Cum a slăbit Gina Pistol


Gina Pistol trăiește cele mai frumoase clipe de când a devenit mămică. Universul ei este acum micuța Josephine. Dar pentru a ajunge la kilogramele pe care le avea înainte de sarcină, aceasta a apelat la ajutor nutriționistului. Gina Pistol are acum un meniu zilnic pe  care trebuie să îl respecte. 
Deoarece primea adesea întrebări din partea fanilor despre regimul ei alimentar, vedeta a distribuit pe Instagram ceea ce mănâncă într-o zi. 


Potrivit dietei postate de Gina Pistol pe rețelele de socializare, vedeta începe ziua cu un mic dejun sățios, mai exact cu o salată orientală și un ceai verde cu lămâie. 
Pentru prânz, vedeta poate opta pentru o porție de chifteluțe cu hrișcă și sos tzatziki.
Pentru gustare, iubita lui Smiley va alege o porție mică de caise deshidratate. Iar la cină, ficăței de pui cu piure de legume și salată de vrază.

Adevărul despre cafea și pofta de mâncare. Nutriționistul Alexandru Călugăru explică/ EXCLUSIV

 

Adina Halas a slăbit 32 de kilograme

 

În urmă cu ceva timp, Adina Halas a povesit în emisiunea „Sinteza Zilei” cum a reuşit să scape de cele 32 de kilograme pe care le-a câștigat în sarcină. 

„Când am rămas însărcinată nu m-am gândit că mi se poate întâmpla şi mie. Am luat 32 de kg. Eu mă îngraş când sunt fericită. Experienţa mea nu este diferită. Am învăţat două lucruri importante: să te informezi corect, să ai mare grijă la sursele de informaţie. Mâncam ciocolata tot timpul. Şi am mai învăţat ceva. Credeam că dacă voi face sport mult şi ţine dietă, voi reuşi. Am constatat că făcând mult sport îmi era mult mai foame. Am început să îmi găsesc acel reglaj. Acum ştiu cum sa compensez faptul că am mâncat ciocolată, ştiu ce merge pentru corpul meu. Trebuie să o iei pe drumul drept dacă vrei să arăţi bine pe termen lung. Un fizic armonios deschide multe uşi. Când te simţi bine în corpul tău, lucru ăsta se vede. Am ţinut post negru 10 zile, am dat jos 8 kilograme în zece zile”, a povestit Adina Halas la Antena 3.

„Am mâncat proteină animală: carne, ouă, foarte multe vegetale, foarte multe legume, am redus cantităţile de fructe. Spre exemplu, nu mănânc decât maximum o porţie pe zi, până în ora 16.00. Beau foarte multă apă, fac sport de 5-6 ori pe săptămână, combin antrenamentele, am grija la ce gătesc, cu ce ingrediente gătesc. Mănânc orez integral şi destul de rar, în general în zilele în care am un antrenament mai intens. De obicei încerc să îl înlocuiesc cu quinoa sau cu hrişcă. Fac dulciuri în casă, folosesc îndulcitor în loc de zahăr”, a continuat vedeta.

 

Nuntă cu bani puțini. 20 de sfaturi de la experți în organizarea evenimentelor


Dieta lui Cătălin Scărlătescu

 

În urmă cu câțiva ani, Cătălin Scărlătescu uimea pe toată lumea cu noua sa siluet: minus 50 de kilograme. Rezultatul a fost uimitor, iar sacrificiul uriaș. Celebrul bucătar a urmat in regim restrictiv, din care a eliminat unele alimente. 

Acum, Scărlătescu își permite să mai deguste și din preparatele „interzise” la dietă, însă spune că încearcă să nu exagereze. De exemplu, adoră să aibă un mic dejun consistent, însă încearcă să se rezume la a consuma alimentele grase cam o dată pe săptămână. 

 „Vă spun doar cum arată micul dejun ideal pentru mine. Ouă ochiuri, brânză cu mucegai, bacon și castraveți murați, cu pâine prăjită. Nu întotdeauna, o dată sau de două ori pe săptămână. În rest, e cu pas, fără.”, a declarat  Scărlătescu pentru VIVA.

Alimentul la care nu poate renunța

Cu toții avem o slăbiciune pentru un aliment anume, de la care nu ne putem lua gândul nici măcar atunci când urmăm o dietă. În cazul lui Cătălin Scărlătescu, cartofii prăjiți nu lipsesc niciodată din meniu. Este singura gustare de la care bucătarul nu se poate abține, astfel că a inclus-o și în dieta de slăbit.

Vedeta spune că și-a construit propria dietă, care se bazează, în mare, pe reducerea porțiilor de mâncare. 


 „Dieta mea este următoarea: mănânc orice, dar puţin, e vorba de cantitate. Cartofi prăjiţi am mâncat toată viaţa şi o să continui să mănânc, dar aşa, jumătate de porţie, câţiva acolo.”, a mai declarat el pentru sursa citată.

 

Hipnoza în scop medical. Fanyo: „Se pot trata anumite afecțiuni prin influențarea imunității corpului” /EXCLUSIV

 


Dieta Oanei Radu:


În urmă cu 7 ani, Oana Radu își schimba viața și silueta. Artista a slăbit atunci 64 de kilograme, ajungând de la 121 de kg, la 57. Ulterior, din cauza unor evenimente tragice din viața ei, artista s-a îngrașat la loc și a ajuns să cântărească 104 kg. 

 

Acela a fost momentul în care a intrat în scenă actualul ei soț, Cătălin, care este instructor de fitness şi nutriţionist. El este cel care a ajutat-o să slăbească pentru a doua oară. În prezent, Oana Radu arată ca un fotomodel și nu cântărește mai mult de 55 de kg.

 

Lumea m-a acuzat că mi-am operat stomacul și singura dovadă pe care aș putea să aduc este un ecograf care să ateste că nu mi-am operat stomacul, însă nu cred că ar fi potrivit pentru un artist să vină să facă asta la o emisiune TV. Pentru cei care cred că am reușit printr-un stil de viață sănătos și vor să-mi urmeze exemplul, o să vă zic 5 reguli pe care, dacă le aplică, vor pierde în greutate:


1. Schimbarea alimentației. Adică renunțarea complet la făinoasele albe, la tot ce conține grăsime sau prăjeli, la zahăr, adică dulciuri, sucuri.

2. Fără pic de mâncare după ora 18:00. E o regulă foarte importantă pe care eu am aplicat-o și în perioada de menținere.

3. Nu există cheat day. Adică ziua în care poți mânca orice se află doar în etapa în care s-a ajuns la o greutate și se ține dietă 6 zile pe săptămână, a 7-a zi se mănâncă orice. Până nu se slăbește, nici nu trebuie adusă în discuție. Degeaba te chinui să faci eforturi, dacă într-o zi mănânci cât ai mâncat toată săptămâna.

4. Sportul are o mare importanță. Pentru cei mai grăsuți, în această perioadă de dietă pielea se va lăsa și vor ajunge să-și opereze brațele, picioarele, pentru a înlătura surplusul de piele. Sportul ajută să ne tonifiem.

5. Nu se asociază niciodată carbohidrații cu proteinele. Trebuie să renunțăm la făinoase, dar dacă nu se poate, putem mânca din când în când orez sau paste din orez", a dezvăluit Oana Radu pe rețelele de socializare. 

 

Cum se menține Randi în formă. Artistul a dezvăluit motivul pentru care nu a mâncat carne timp de cinci ani/ EXCLUSIV

 


Cum se menține în formă  Monica Anghel, după ce a slăbit 25 de kilograme

 

La 49 de ani, Monica Anghel e mai în formă ca niciodată. Vedeta a dezvăluit care este secretul siluetei sale.

A uimit pe toată lumea, în urmă cu 2 ani, când a reușit să slăbească 25 de kilograme. Cârcotașii au spus că ar fi suferit o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului, însă artista neagă acest lucru și „dă vina„ pe alimentația corectă pentru reușita sa. 

Au trecut 2 ani de la momentul în care Monica Anghel s-a afișat cu un nou look, Mai slabă cu 25 de kilograme și o coafură complet diferită. 

Vedeta a dezvăluit cum și-a menținut greutatea în cei doi ani și cum arată viața ei după ce și-a schimbat de viață. 


„Am grijă ce mănânc, cât mănânc, să am trei mese principale și trei gustări. Eu așa am reușit să slăbesc. (…) Sunt momente când vrei să bei un pahar de vin sau bere. Dacă bei o bere, nu mai bei a doua, a treia, a cincea zi…Din păcate, nu am mai făcut sport, să merg la sală, dar încerc să-mi fac programul în așa fel încât să-l târăsc și pe Aviv (n.r. – fiul artistei) după mine și măcar să facem 10.000 de pași pe zi. Am grijă ce mănânc, cu mici excepții, mici derapaje”, a dezvăluit Monica Anghel, la Antena 1.

 

Cum sa îți vindeci imaginea negativă pe care o ai despre corpul tău. Ada Galeș: "Schimbarea începe cu porții mici"/ EXCLUSIV


Dieta Monicăi Bârlădeanu

 


Într-un interviu acordat în urmă cu câteva luni pentru emisiunea „Ce se întâmplă doctore?”, Monica Bârlădeanu a dezvăluit care este dieta care a funcționat de minune pentru ea. Actrița subliniază, însă, cât de important este ca oamenii să meargă la un nutriționist înainte, deoarece fiecare organism este diferit. 


Pentru a se menține în formă, Monica Bârlădeanu slăbește cu dieta hiperproteică.


„În cazul meu funcţionează cel mai bine dieta hiperproteică, însă m-aş feri s-o detaliez, pentru că fiecare corp e diferit. În momentul în care cineva se decide să urmeze o dietă, ar trebui să consulte un nutriţionist. Funcţionează regimul care înseamnă mâncat câte puţin din trei în trei ore”, a declarat Monica Bârlădeanu pentru „Ce se întâmplă doctore?”, în urmă cu ceva timp. 

 

 

Lora, motivul pentru care a renunțat la carne. Ce mănâncă vedeta acum: „Mai am și eu pofte”

 

Lili Sandu, dietă EXTREMĂ. A consumat doar apă timp de 7 zile:

 

Lili Sandu a testat diverse diete de-a lungul timpului. A fost vegetariană o vreme, apoi a fost nevoită să țină un regim alimentar pentru problemele hormonale. Însă, pe lângă dieta cu apă, orice regim drastic poate părea un adevărat festin regesc.


Vedeta în vârstă de 42 de ani le-a dezvăluit internăuților că a ținut o dietă fără hrană. 7 zile a consumat doar apă și spune că s-a simțit excelent. Mai mult, se pare că această dietă extremă a ajutat-o să își rezolve unele probleme de sănătate.

Lili Sandu atrage atenția asupra faptului că în acele 7 zile de regim a fost atent monitorizată de medici și că nu și-a pus sănătatea în pericol în niciun moment. 

Acum, mamă a unui băiețel de un an, vedeta nu mai încearcă diete extreme, însă și-a păstrat un mod de viață mindfulness, meditează des și se bazează pe hidratare pentru o sănătate de fier. 


Reconectarea cu natura este pentru mine una dintre cele mai bune terapii. Pe lângă aceasta, cele 10 minute de meditație pe care o practic zilnic de ani buni, mă ajută să fac periodic o introspecție în interiorul meu, să-mi aud gândurile și pur și simplu să fiu in liniște. Este important să ne ascultăm și să punem pauză tocmai pentru a ne regăsi acel echilibru între minte, corp și suflet.

În urmă cu câțiva ani, atunci când locuiam în Los Angeles, am avut curajul de a ține o formă de post (fasting) de 7 zile doar cu apă. A fost incredibilă toată experiența mai ales că limitarea minții mele și frica și-au arătat încă de la început “colții” dându-mi neîncredere că aș putea face eu așa ceva, dar la sfârșitul acestor zile m-am simțit mai bine și mai în formă ca niciodată. Am fost, bineînțeles, sub supravegherea doctorului meu naturopat care îmi monitoriza evoluția zi de zi și așa ar trebui să fie în cazul în care apelați la genul asta de curățare a organismului și nu numai.

Marea mea uimire a fost să-mi dau seama că pentru aceste 7 zile apa m-a “hrănit” îndeajuns încât să nu întâmpin vreo problemă medicală.
Voi ce formă de relaxare practicați? Ați îndrăzni să practicați acest fasting?”, a scris Lili Sandu pe Instagram.

 

5 pași pentru a scăpa de ANXIETATE. Psihologul Georgiana Spataru explică

 

Mirela Vaida e atentă la orele de masă

„Sincer vă spun că mănânc de toate. Eu gătesc pâine în casă, pe care o rup cu mâna şi o mănânc aburindă, mănânc paste, carne, brânză, legume, fructe. Nu mănânc dulciuri pentru că nu simt nevoia, nu că îmi impun, atât încerc, să nu mănânc seara. Sigur, când ai culcat copiii şi stai şi tu cu soțul la un pahar de vin, parcă îți vine să mănânci ceva. Ăla e momentul greu, să nu mănânci la 11 noaptea ce îți vine în cap. Dar, în rest, nu mă opresc de la nimic.

Din păcate, nu am timp să fac sport, dar ritmul meu, mereu în priză, mă ține aşa fără să îmi dau seama. Un pic de mo-derație, cam ăsta cred că este secretul, pentru că nici eu nu mai am 18 ani, am 38, aia e!”, a declarat Mirela Vaida pentru viva.ro.

 

Dieta „Fix la Fix”. Mirela Retegan, despre fenomenul prin care îți poți schimba viața: „Ăsta este secretul”


Dieta  Alinei Laufer

 

Alina Laufer a trecut prin clipe grele în luna februarie a acestui an, după ce a devenit mămică de gemeni. Cei doi copii ai săi au venit pe lume mult prea devreme și au stat în spital săptămâni bune. Timp în care, Alina a suferit enorm de mult și s-a temut pentru viața lor. 


„În timpul sarcinii am luat în greutate doar 10-11 kilograme. Am rămas însărcinată la 52 de kilograme și m-am internat, la naștere, cu 61 de kilograme și jumătate. După ce am născut, am ajuns la 53 de kilograme și jumătate, dar pentru că am stat în spital, unde nu m-am mișcat din pat timp de o lună și jumătate, am mâncat, mi-a venit laptele, am început să mă mulg și trebuia să am un surplus caloric. M-am îngrășat în spital încă 3 kilograme și am ieșit cu 56 și jumătate.


După care, acasă, am mâncat foarte mult în lunile ce au urmat. Cred că în două luni de zile am reușit performanța să mai pun încă 4 kilograme. Am mâncat foarte mult dulce deși eu nu obișnuiesc asta, am mâncat mâncare, eram foarte obosită și atunci din cauza stresului, aveam poftă de mâncare. Noaptea, când mă trezeam, ca să pot să mă trezesc, ronțăiam în permanență câte ceva, aveam câte o punguță cu tot felul de chestii lângă mine”, a spus Alina Laufer pentru Ciao.

 

Mihaela Tatu, despre regrete și ce ar schimba la cursul vieții ei: "Pe vremea aia nu ne dădea mâna să ieșim din cuvântul mamei"


Sore a slăbit 30 de kilograme

 

Sore a reuşit să slăbească 30 de kilograme fără o dietă strictă. Artista a povestit la DigiFm că după ce a născut-o pe micuța Erin, în urmă cu 5 ani, ajunsese să cântărească 86 de kilograme. Șase lui i-a luat să revină la greutatea de 56 de kilograme. 

”Nu am ţinut vreo dietă minune. Am renunţat la carne timp de doi ani şi am mâncat doar paste, sushi, legume. Nu sunt o specialistă, vă spun doar ce mi s-a întâmplat”, a declarat Sore la DigiFM. ”Am avut 6 luni în care am mâncat doar paste cu sos roşu sau paste cu somon. Corpul meu nu îmi permitea să mănânc altceva. A fost foarte ciudat. Mă săturasem, dar nu puteam să mănânc altceva”, a continuat cântăreaţa.

 

Paula Seling, probleme de sănătate din cauza posturii greșite: „Ajunsesem să nu mai pot urca scările”


Ioana Ginghină, dieta cu PEPENE


Ioana Ginghină este o pasionată a stilului de viață sănătos și a experimentat mai multe tipuri de diete, de-a lungul timpului. Pentru vară, actrița are un regim special, pe care îl urmează cu sfințenie. 

Vedeta ține dieta cu pepene pentru 5-10 zile. Mai exact, în tot acest timp, ea consumă doar pepene. 


Pepenele este vedeta verii, este fructul meu preferat. Aș putea mânca pepene fără răsuflare, de aceea când vine vara, nu ezit să țin o cură de 5-10 zile în care mănânc doar pepene.


Deși pare drastică, dieta cu pepene roșu este de fapt ușor de urmat, iar efectele sunt garantate. Pentru că o felie de pepene are doar 30 de calorii, care bineînțeles se digera foarte ușor, poți mânca cât pepene vrei. Ideea e să nu mai combini cu nimic, nimic, nimic, nici măcar cu pepene galben”, a povestit vedeta pe blogul ei.

Top 3 tipuri de salate care te ajută să slăbești și îți potolesc foamea. Nutriționist: Au calorii puține și beneficii multiple


Tudor Ionescu să ajungă de la 104 KILOGRAME la 63


 
Tudor Ionescu, membrul trupei Fly Project, a slăbit 41 de kilograme în doar un an de zile. Aceasta a ajuns de la 104 kilograme la 63. 


”Am inceput de patru ani acest proces de slabire, dar la un moment dat stagnam. De la 104 cat aveam in 2016, am ajuns la 64. Acum nu mai mi-e poftă de mâncare, nu mai mănânc nici carne de un an de zile, dar mănânc orice altceva. Am încercat o săptămână fără carne, mi-a priit, apoi am încercat un an. Daca toată viața am mâncat carne…. Sunt un pofticios. Am mâncat pita cu unsoare de curând”, a declarat Tudor Ionescu, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Accelerarea metabolismului și pierderea în greutate: Mit sau realitate. Interviurile Spectacola și DC News


Somodieta, regimul cu care Adelina Pestrițu a slăbit 14 kilograme în 3 luni


În urmă cu câțiva ani, Adelina Pestrițu a dezvăluit metoda prin care a reușit să câștige lupta cu kilogramele în plus. Vedeta a cumulat 14 kilograme în sarcină, dar pe care le-a dat jos într-un timp relativ scurt: trei luni. Dieta urmată de vedeta este una inventată chiar de ea. Adelina a ales un aliment care îi place foarte mult și care e și sănătos și și-a creat un meniu în jurul acestuia. 


Somodieta este dieta pe care am inventat-o fix de nevoie, după o perioadă de 9 luni în care am acumulat 14 kilograme. Sunt o fire ambițioasă și îmi doresc să se întâmple totul bătând din palme. Mă tot gândeam ce dietă să țin. Am tot căutat pe internet, dar nimic nu m-a satisfăcut. Și am zis așa: dacă vreau să slăbesc, trebuie să aleg din tot meniul meu, un aliment pe care îl pot consuma zilnic, până slăbesc.

De ce zilnic? Pentru că știu de foarte mult timp că organismul nu mai răspunde atunci când îi dai același meniu. Nu-și mai face rezerve pe coapsele noastre. Astfel, pentru că-mi place foarte mult somonul, m-am hotărât să încep un regim împotriva kilogramelor, bazat în mare parte pe somon.Și am început să combin somonul cu orice legumă verde și, în special salată verde preparată cu lămâie și ulei de măsline. Sățios și sănătos. Desigur, este inuman să mănânci numai somon de dimineața până seara timp de 3 luni. Așa că mi-am format meniul următor:

 

Dimineața:-somon fume cu pâine prăjită și unt sărat, 2 felii.
-avocado.
-o banană sau un măr verde.
-un suc de mere sau sfeclă roșie.
-merge și o cafea cu lapte cu zahăr brun (eu folosesc zaharină, dar nu pot s-o recomand mai departe că știu că nu este foarte sănătoasă).

Prânz:-supă de legume. Simplă. Storci o jumătate de lămâie în bol. Poți încerca și supă de tăiței sau găluște care este minunată. Tot cu lămâie.

Gustări:-migdale/caju/pomelo/mere verzi

Cină:

-somon la abur/grătar/cuptor cu salată verde și broccoli.Tot ce este verde, legume sau fructe, consumă liniștită.Dacă foamea persistă și după această cină, deși sunt slabe șanse, bea apă cu agrișe, făcută în casă. Apa umple stomacul și îl “păcălește””, a mărturisit vedeta pe blogul ei. 

 

Totul despre ANTIOXIDANȚI și rolul acestora în lupta cu bolile. Interviurile Spectacola și DC News

 

Cum se menține în formă Andreea Raicu

 

Andreea Raicu are 43 de ani și arată ca o adolescentă. Vedeta a dezvăluit secretul siluetei sale perfecte.


 
Deși am fi tentați să credem că Andreea Raicu este genul de femeie care se înfometează, vedeta uimește și spune că mesele ei sunt destul de copioase și de dese. Secretul siluetei sale stă în faptul că a eliminat din alimentație anumite mâncăruri nesănătoase, bea cel puțin 2 L de apă zilnic, doarme și face sport. 

Contrar aparențelor, vedeta declară că nu se înfometează, ci mănâncă destul de mult.

"Mănânc în fiecare zi fructe şi legume crude, beau cel puţin 2 l de apă în fiecare zi, mănânc porţii mici, am înlocuit zahărul cu siropul de agave sau xylitol, nu am interdicţii culinare (mănânc ce simt că am nevoie, interdicţiile creează frustrări), nu fumez, fac sport, dorm cel puţin 6 ore şi, dincolo de aspectul fizic, încerc să am grijă la fel de mult şi de interior meu.", a declarat vedeta pentru CSID. 

 

Dieta de toamnă. Alimentele care nu trebuie să lipsească din farfurie. Dr Bilic: Bunicii noștri le știau


Cum slăbește Florin Piersic Jr 1 kilogram pe zi

 


Florin Piersic Jr a moștenit de la tatăl său nu doar talentul actoricesc, dar și atenția la modul în care arată. Actorul are o dietă inedită pe care o urmează de câte ori simte că a luat în greutate sau când este nevoit să slăbească pentru un rol. 

„Poți să mănânci orice până la ora 16, apoi nimic. Pot să săbesc cam un kg pe zi, în cazul meu', a declarat actorul la Aleph News.

 

Dr Mihaela Bilic: ”Grăsimea niciodată nu omoară, dar nici bine nu ne face”/VIDEO

 

Amalia Năstase a slăbit este 30 de kilograme cu ajutorul acestui regim alimentar


Amalia Năstase se poate declara o femeie norocoasă. A reușit să scape de kilogramele în plus datorită unei diete minune. 


 
Dieta oloproteică te scapă de 10% din dieta corpului în doar 21 de zile și a fost creată de un medic italian, Giuseppe Castaldo. Ca orice altă dietă, este important să respecți regulile cu sfințenie. Amalia Năstase este unul dintre exemplele că această dietă a dat roade. Vedeta a reușit să slăbească 30 de kilograme, iar acum este pregătită pentru sezonul cald. 


Dacă ții dieta oloproteică nu ai voie să consumi carbohidrați, dar poți consuma proteine și suplimente proteice. Poți mânca la prânz sau cină carne slabă, pui, pește, curcan și chiar legume. Dar sunt excluși cartofii. După cele 21 de zile puteți începe să consumați din nou carbohidrați. 


“Eu asa mai tinusem diete, slabeam 10 – 12 kilograme, dupa care le puneam pe toate la loc, imi venea sa mananc si pereti. Am inceput dieta oloproteica pe la mijlocul lui februarie si nici acum nu mi-e pofta de niciun fel de dulce, de paste, de paine, pentru ca unele dintre suplimente le mai iau. Am slabit 32 de kilograme si sunt foarte, foarte fericita”, a declarat Amalia Nastase în urmă cu mai mult timp, pentru Antena 3. 

 


Dieta Andreei Marin

 

 
În urmă cu ceva timp, Andreea Marin dezvăluia dieta pe care se bazează atunci când ia câteva kilograme în plus. 

"Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food –  mă feresc de ele ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidraţi, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe şi legume proaspete în fiecare zi, dar la distanţă de mese. Atenție, fructe şi legume fără hormoni, fără toxine! Încercaţi să alegeţi ceea ce vine de a ţară şi nu e tratat chimic. Doi litri de apă pe zi. Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii şi alunele. Sare cât mai puţină, zahăr deloc, e bună şi mierea, nu prea des... Gimnastica de dimineaţă, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep.

Cel mai greu mi-a fost să mă trezesc cu o oră mai devreme. Dar am uitat ce a fost mai dificil, pentru că acum pur și simplu nu înţeleg viaţa fără mişcare, fără sport. Trebuie să recunosc că am avut momentele mele de cădere, recidivele mele, dar important este când simţi că scapi controlul să îţi permiţi şi excepţii, după care să nu uiţi să reechilibrezi balanţa.

 Voi avea tăria să mă ridic acum din pat? Voi sări peste ora de aerobic sau mă voi ţine de program, aşa cum mi-am promis aseară? Cât voi mai rezista să trec pe lângă cofetărie fără să-ntorc capul spre vitrină? O să încetez vreodată cu văicăreala? Da, sigur, o să vină ziua în care o să spuneţi: Sunt un alt om. Şi nu doar pentru că arăt mai bine, ci pentru că m-am împăcat cu mine însămi",spunea Andreea Marin în urmă cu ceva vreme.

 

Dieta Andreei Esca

 

În urmă cu câțiva ani, Andreea Esca a luat decizia de a scăpa de câteva kilograme. Vedeta are o înălțime de 1,62 m, astfel că a considerat că 64 de kilograme nu ar fi greutatea ideală pentru ea. A urmat o dietă timp de aproape 1 an, timp în care a reușit să ajungă la 55 de kilograme, greutate la care se menține și astăzi. 

 


 „Eu n-am slăbit foarte rapid, eu am slăbit în vreo jumătate de an. Şi n-am ţinut nici un regim cu nici un nutriţionist, nu m-am consultat cu nimeni şi nici nu am făcut nici excese de genul: de mâine nu mai mănânc nimic, mă culc 3 zile ca să mă trezesc mai slabă etc. Ce mi-am propus şi am reuşit a fost ca o lungă perioadă de timp să nu mai mănânc pâine decât dimineaţa.
Mâncam una, maximum 2 felii de pâine prăjită, ceea ce fac şi acum. Eu întotdeauna am mâncat dimineaţa, ceea ce fac şi acum şi o să fac în continuare. Deci mâncam o felie de pâine prăjită dimineaţa înainte să beau cafeaua, după care nu mai mâncam absolut deloc pâine, paste, cartofi, absolut nimic care îngraşă. Şi am mâncat peşte cu salată, salată simplă.

De exemplu, dacă făceam grătar, mâncam cu salată de vinete, găseam tot felul de formule: în fasolea verde simplă, de la conservă, puneam puţin unt. Sau broccoli, îl dădeam într-un clocot, apoi puţin prin unt ca să aibă totuşi gust. Am mâncat peşte, am mâncat carne. Eu mănânc destul de multă carne aşa că n-a fost o problemă să mănânc mai multă carne.

Şi am renunţat să mai mănânc seara. Pentru că singura dată când am mai ţinut un tip de dietă tot după capul meu şi am reuşit, am renunţat la masa de seară. Mâncam înainte de jurnal, adică cel mai târziu pe la 5 şi până a doua zi dimineaţă nu mai mâncam nimic. Mai beam apă, ceai, dar nu mai mâncam”, a declarat Andreea Esca pentru CSID în urmă cu ceva timp.

 

Dieta Andreei Berecleanu


„Cu siguranţă ţin diete şi mă îngrijesc aşa cum fac toate femeile românce. E o trăsătură genetică a noastră, a româncelor, de care trebuie să ţinem cont şi să nu o pierdem. Nu ştiu ce înseamnă strict, nu am ţinut diete dranconice niciodată, am avut etape de detox, de detoxifiere, dar nu mai mult de 10 zile, asta înseamnă că m-am hrănit fără carne, am evitat glucidele, am băut multe sucuri, am mâncat supe şi ciorbe, dar nimic mai mult de atât. Fac sport, înot şi mai fac 10 minute – un sfert de oră dimineaţa şi seara acasă. Am nişte exerciţii specifice pentru motricitate şi pentru flexibilitatea coloanei vertebrale şi pentru întărirea musculaturii paravertebrale,” a dezvăluit Andreea Berecleanu pentru Revista Avantaje.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel