Mihaela Tatu, despre regrete și ce ar schimba la cursul vieții ei: "Pe vremea aia nu ne dădea mâna să ieșim din cuvântul mamei"

EXCLUSIV

Mihaela Tatu a vorbit la  interviurile Spectacola despre cel mai mare regret, dar și despre cursul vieții ei.

Mihaela Tatu a făcut istorie în televiziune și radio. 22 de ani a demonstrat că ambiția și munca te ridică și te așează în inimile oamenilor. Recent, aceasta a vorbit despre lucrurile pe care le-ar schimba dacă ar putea da timpul înapoi. Mihaela Tatu a mărturisit că primul lucru pe care l-ar face ar fi să nu mai asculte de mama ei să se facă contabilă.

"Nu aș mai asculta-o pe mama să mă fac contabilă. Cred că l-aș lua pe tata de mână și i-aș spune să dăm la teatru, dar pe vremea aia nu ne dădea mâna să ieșim din cuvântul mamei. Asta cred că aș face. Nu cred că aș schimba multe lucruri pentru că sunt copleșită de iubire față de copilul meu. De unde aveam eu înțelepciune pentru „Viața bate filmul”, dacă nu trăiam viața de uzină, mentalitatea și filozofia de viață a celui care lucrează în comerț, în contabilitate, într-un birou, într-un post de radio. ", a spus Mihaela Tatu la interviurile Spectacola.

 Mai mult decât atât, Mihaela Tatu a vorbit despre călătoria sa personală, despre cariera sa în media, dar  și despre rolul său în formarea persoanelor care vorbesc în public. 

„Noi ca popor suntem deficitari în felul în care transmitem informația. De fapt nici măcar nu o transmitem. Nu suntem capabili, dacă suntem luați pe nepusă masă să punem în cuvinte dorințele emoțiile, împlinirile, nemulțumirile. Și atunci e nevoie de povestea asta. M-am perfecționat, m-am pus și am învățat. Am învățat temeinic și continuu să mă perfecționez pentru că sunt domenii unde lucrurile se întâmplă cu foarte multă viteză”, a spus Mihaela Tatu despre cariera sa, în care ajută atât tineri, cât și profesioniști să se exprime și să vorbească în public. 

„Indiferent de dezvoltarea tehnologiei în domeniul comunicării, vorbirea va rămâne cel mai important mijloc de comunicare”, a punctat fosta prezentatoare TV, la Interviurile Spectacola.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 10 Martie 2021, 21:29 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience