Dieta „Fix la Fix”. Mirela Retegan, despre fenomenul prin care îți poți schimba viața: „Ăsta este secretul”

Data actualizării: | Data publicării:
Mirela Retegan, interviurile Spectacola și DC News
EXCLUSIV
Descriere foto: Mirela Retegan, interviurile Spectacola și DC News

Mirela Retegan, fondatoarea fenomenului „Gașca Zurli”, a vorbit pentru interviurile Spectacola și Dc News despre ce surprize pregătește „Gașca Zurli”, cum poți să „adopți o mamă”, dar și cum poți să ajungi la silueta mult dorită cu ajutorul dietei „Fix la Fix”. 

Mirela Retegan a mai creat un fenomen: Dieta Fix la Fix, care are o comunitate destul de mare pe rețelele de socializare. Există chiar și o aplicație, iar acolo oamenii sunt extrem de activi, inclusiv femeile care se încurajează una pe alta în momentul în care țin dieta, își pun poze, vorbesc despre meniu și chiar își dau idei de rețete. 


„Eu am descoperit acum aproape 5 ani că mâncând la ore fixe, nu o să fiu niciodată Jennifer Lopez și pentru că nu am o structură de persoană... n-am fost slabă niciodată. Dar nu voi mai avea fluctuații foarte mari de greutate și voi avea o armonie în viața mea și descoperind acest lucru am creat un grup unde am început să comunic oamenilor transformările pe care eu le-am simțit. Pentru că foarte multe dintre ele au fost transformări la nivelul psihicului și emoționalului. Am realizat că eram pentru prima oară stăpânul mâncării și nu mâncărea era stăpâna mea.


Am realizat că nu trebuie să mă abțin de la ceva să mănânc, ci să aleg momentul cel mai potrivit să fac asta. Am realizat că pot să mănânc orice dar nu oricând și nu oricât. De fapt ăsta este secretul, să mănânci de la 7 dimineața la 7 seara, din 3 în 3 ore, 2 mese principale și 3 gustări. Dar gustare înseamnă cât intră într-un pumn: 3 migdale, un măr, doi biscuiți. Cantitate decentă, mese normale, nimic după 7 seara și are niște rezultate fantastice. Sunt oameni care au slăbit zeci de kilograme și și-au schimbat viața”, a povestit Mirela Retegan în emisiunea realizată de Georgiana Ioniță la Spectacola. 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel