Cum sa îți vindeci imaginea negativă pe care o ai despre corpul tău. Ada Galeș: "Schimbarea începe cu porții mici"/ EXCLUSIV

Data publicării:
Ada Galeș
EXCLUSIV
Descriere foto: Ada Galeș

Ada Galeș a dezvăluit, în exclusivitate pentru Interviurile Spectacola, cum să ne iubim corpul și să ne acceptăm defectele.

Cele mai multe femei sunt nemulțumite de propria înfățișare. Veșnic au probleme cu greutatea, țin diete, se străduiesc să meargă la sala de gimnastică, sunt interesate de creme și loțiuni de remodelare corporală, caută haine care să le ascundă imperfecțiunile.

De-a lungul timpului, problemele încep de acolo de unde nemulțumirile legate de propriul corp marchează negativ relația pe care fiecare o are cu sine. Aceste nemulțumiri pot deveni complexe, dând naștere sentimentelor de nesiguranță și diminuând respectul de sine.

Ada Galeș, despre iubirea de sine

Ada Galeș este o actriță de teatru și film, în vârstă de 30 de ani, născută la Brașov. Aceasta este și consilier de dezvoltare personală și adoră să vorbească despre relații interumane, dezvoltare personală, curaj și independență. 

Ada Galeș a fost invitata Georgianei Ionită la „Interviurile Spectacola și DC News”, acolo unde a vorbit despre cum să ne iubim corpul și să ne acceptăm așa cum suntem.

 

"Schimbarea începe cu porții mici. Și în consiliere, și în schimbare pe care o facem recomand să se înceapă cu blândețe și cu niște targheturi care sunt ușor de urmărit, care pot să pară penibile, să găsești un lucru pe zi care îți place la tine sau să îți găsești trei minute să te uiti la tine și să zici: "Ok, cu toate că am burtă, pot să mă afișez așa". Acest gest care poate acum creează un discomfort, s-ar putea ca într-o săptămână, o lună, un an, să poată să mă ajute să stau mai bine în pielea mea.(..) E foarte importantă schimbarea emoțională și psihologică. S-ar putea ca problema nerezolvată cu tine, relația ta cu tine nu te afectează doar fizic pentru ceilalți, în văzul tuturor, tu trebuie să înveți să ai o relație bună cu tine, în general.

Cu toate că suntem bine și sănătoși, să fii bine și sănătos, înseamnă să ai capacitatea să observi și gânduri de genul : "Îmi este rușine uneori cu mine". Trebuie să observăm lucrurile de care ne este teamă și să încercăm să ne susținem .", a spus Ada Galeș la „Interviurile Spectacola și DC News”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel