Lora, motivul pentru care a renunțat la carne. Ce mănâncă vedeta acum: „Mai am și eu pofte”

Data actualizării: | Data publicării:
Lora, foto Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Lora, foto Instagram

Lora a dezvăluit recent că a decis să elimine carnea de alimentație. Artista are acum un meniu special și recunoaște că este dificil cu poftele în zilele în care Anna Lesko gătește în emisiunea „Vorbește lumea”.

„Ca fiecare decizie pe care am luat-o de-a lungul vieții este pentru mine și pentru starea mea de bine. Nu este o decizie luată pentru a demonstra ceva sau pentru a-i face și pe alții din jurul meu să facă vreo schimbare. Am simțit că treptat pot face această schimbare și mă bucur că am găsit substitute care să-mi țină tonusul ridicat”, a declarat Lora pentru Spectacola.

Cum a reușit Lora să cucererească Bucureștiul: „Aveam un singur gând. Nu am cedat și nu m-am lăsat ghidată de alte persoane” EXCLUSIV


Vedeta spune că i-a fost destul de ușor să se adapteze noilor reguli de alimentație și că nu simte lipsa cărnii. 

„Eu nu sunt genul de persoană care să depindă de anumite alimente. Evident, mai am și eu pofte ocazional, mai ales că la emisiune o avem și pe Anna care ne gătește marțea și joia, dar și pe chef Salvo miercurea. Dacă ați ști cât de bine miroase în platou... Dar mă bucur când rețetele îmi permit și mie să gust!”, a mai spus vedeta.


Cum arată meniul ei acum

 

„Nu am un meniu anume. Și nici nu aș vrea să vin să fac eu o listă a alimentelor pe care le recomand. Cred că toți cei care vor să facă o astfel de schimbare, trebuie să-și găsească combinațiile potrivite. 
În plus, pe lângă aceste combinații, am și o firmă care îmi trimite un meniu zilnic, care mă ajută să am grijă de ceea ce mănânc. 
Dacă cei care mă urmăresc sunt curioși de astfel de lucruri, oricum eu le mai povestesc pe live-urile pe care le fac pe conturile mele de Instagram sau Facebook”, a mai spus Lora pentru Spectacola. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel