Paula Seling, probleme de sănătate din cauza posturii greșite: „Ajunsesem să nu mai pot urca scările”

Data actualizării: | Data publicării:
Paula Seling, Interviurile Spectacola și DC News
EXCLUSIV
Descriere foto: Paula Seling, Interviurile Spectacola și DC News

Paula Seling s-a confruntat cu probleme de sănătate din cauza posturii greșite. Artista a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola și DC News, că ajunsese să nu mai poată urca scările sau să care plasele de la cumpărături. 

Invitată în platoul Spectacola, Paula Seling a dezvăluit cum a reușit să se mențină în formă în perioada pandemiei, dar și  cum a ajuns să înțeleagă cât de importantă este mișcarea pentru sănătate. 

2020 fost un an greu. Profesional și din punct de vedere al temerilor umane, până la urmă, pentru că și asta ne influențează starea de spirit, ne influențează voința, dorința de a face lucruri. De-a lungul timpului am investit în câteva mici lucruri pe care le am acasă, indiferent dacă pot să merg la sala de sport sau nu. Am încercat să fac mișcare de două trei ori pe săptămână, așa cum obișnuiam înainte.  Îmi făcea plăcere să merg la sală, iar când ești singur acasă, e un pic mai ciudat să faci sport, așa că am încercat să țin pasul. Sunt într-o formă bună din punct de vedere medical.

Am o condiție fizică destul de bună, adică alerg mult, înot mult și am încercat să mă mențin.  Am încercat și în perioada aceasta să mă plimb cât mai mult, să alerg cât mai mult, dacă nu afară, măcar pe o bandă. Deci am investit într-o bandă de alergare”, a declarat Paula Seling pentru Spectacola. 

Paula Seling este o mare iubitoare de animale. Artista are 3 câini, de talie mare, pe care trebuie să îi plimbe separat, astfel că a reușit în fiecare zi să-și facă numărul de pași recomandați de specialiști. 

 

Probleme de sănătate din cauza posturii greșite


Artista se bucură acum se o stare excelentă de sănătate, însă lucrurile nu au stat întotdeauna așa. În trecut, din cauza posturii incorecte, vedeta s-a confruntat cu dureri groaznice de cervicală, care au împiedicat-o să mai facă sport. 

 


Am avut niște dureri uriașe de cervicală, cauzate de postura incorectă. Înainte stăteam cumva îndoită de spate și mi s-a dezvoltat această problemă, motiv pentru care nu am mai putut să fac sport. Mi-a fost atât de greu. Orice pas îl simțeam în zona gâtului. Orice încercare de a ridica o greutate o simțeam acolo, nici nu puteam să duc plasele la cumpărături. Am studiat foarte mult această problemă și am înțeles cum trebuie să stai. Am reînceput să fac sport, cu greutăți mici.

Mi-a fost foarte greu o perioadă, însă acum mă simt din nou bine. Eu am fost toată viața o persoană sportivă, am făcut cățărări, am făcut alpinism, scufundări,  alergare, fitness și am avut mereu o condiție foarte bună. Mă deranja enorm că ajunsesem să nu mai pot să urc scările fără să obosesc. Acum le alerg. Mi-am revenit spectaculos și asta datorită modificării poziției corporale  și a dietei, pentru că am eliminat glutenul și toate alimentele care creează inflamații”, a mai spus artista.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel