Cum se menține în formă Adi Nartea, protagonistul serialului „Vlad”: "Totul constă în autodisciplină"/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Adi Nartea, sursa instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Adi Nartea, sursa instagram

Adi Nartea, protagonistul serialului „Vlad” a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum reușește să se mențină în formă.

Adi Nartea este actorul principal din fenomenalul serial “Vlad”. Acesta este primul rol de asemenea calibru din cariera sa, mai ales că și-a construit aparițiile publice după ce a făcut volei de performanță tot liceul, a încercat doi ani la rând să devină ofițer SRI, pentru ca ulterior să intre la facultatea de Psiho-Pedagogie și ulterior la Drept.

Adi Nartea vine din Brașov, a copilărit între Porumbacu de Jos și Avrig, a început să facă modelling dintr-o întâmplare. Acum, acesta a devenit extrem de apreciat, după rolul principal din serialul Vlad. 

Adi Nartea, dezbrăcat de secrete. Ce sacrificii a făcut actorul pentru rolul din Vlad și cum arată viața lui după ce a devenit tată pentru a doua oară / EXCLUSIV

 

Actorul petrece foarte mult timp pe platoul de filmare, așa că toată lume se întreabă cum reușește să se mențină în formă.  Recent, Adi Nartea a povestit, în exclusivitate pentru Spectacola cum să își păstrează fizicul de invidiat.

 

"Reușeșc să mă mențin în formă cu treabă. Când flmez, pot să îmi programez foarte bine mâncatul, ceea ce este foarte important. În ultima vreme, cam de vreo trei luni de zile fac ceea ce se numește intermitent fasting, adică post. Știind care îmi este programul de filmare, pot să îmi planific mesele. La filmări, de obicei, se ciugulește foarte mult pentru că este mult stres, este cateringul aproape tot timpul, cu cafele, cu chestii de ciugulit. Este o chestie de disciplină, probabil, și în momentul în care știu la ce oră am masa este mai simplu.

Este mai greu când nu filmez pentru că mai sunt party-uri în care mai bei, mai mănânci și nu mai știu când am mâncat ultima dată, când ar trebui să mai mănânc. Totul stă într-o autodisciplină. Factorii externi trebuie să te ajute, nu să te încurce. Cam așa s-a întâmplat și cu mine. Îmi este mult mai simplu atunci când filmez să mă mențin în formă pentru că știu când mănânc, cum să îmi dozez totul, fără să îmi creez niște pofte pe care nu le satisfac. Îmi satisfac toate poftele, dar într-un mod cât se poate de cumpătat", a declarat Adi Nartea pentru Spectacola.

 

Vrea ca fetele să-și păstreze numele de familie și după căsătorie

 

Adi Nartea a declarat că se gândește să aibă și un băiețel, dar își dorește ca cele două fetițe pe care le are să își păstreze numele de familie.

" Eu mi-aș fi dorit băiețel, dar na. Nu se știe niciodată, o să vedem. Oricum le pun să își păstreze numele de familie, indiferent de ce se întâmplă, așa că nu contează.", a declarat Adi Nartea pentru Spectacola.

 

Citește și: Marius Manole, revelație la 42 de ani. Depresia l-a schimbat complet: „Eu am greșit calea, dar nu este niciodată prea târziu să te întorci din drum”/ EXCLUSIV

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel