Cum se menține Randi în formă. Artistul a dezvăluit motivul pentru care nu a mâncat carne timp de cinci ani/ EXCLUSIV

Data publicării:
Randi, Interviurile Spectacola și DC News
EXCLUSIV
Descriere foto: Randi, Interviurile Spectacola și DC News

Randi a dezvăluit, în exclusivitate la Interviurile Spectacola, cum reușește să se mențină în formă, dar și ce l-a determinat să renunțe la carne cinci ani de zile.

Andrei Ropcea, cunoscut sub numele de scenă Randi, este unul dintre cei mai apreciați artiști și producători muzicali din România. A cunoscut succesul muzical în 2005, ca membru al trupei „Morandi”, alături de Marius Moga. În 2011 a pornit în cariera solo și și-a creat propria casă de discuri. 

Muzica s-a l-a purtat în destinații îndepărtate. Țări ca Rusia și Kazakhstan îl primesc pe artistul român cu brațele deschise, iar muzica sa răsună în radiourile străinilor. 

Pe lângă faptul că este unul dintre cei mai buni artiști de la noi din țară, Randi se numără și printre cei mai râvniți bărbați din lumea mondenă. Cu un sex-appeal debordant, artistul reușește de fiecare dată să cucerească inimile tuturor doamnelor și domnișoarelor. 

Și asta nu este tot!  Pe lângă vocea care l-a dus pe culmile succesului, artistul pune pe jar domnișoarele cu fizicul său perfect.

Recent, Randi a fost invitat în emisiunea „Interviurile Spectacola și DC News”, realizată de Georgiana Ioniță, acolo unde a dezvăluit secretul unui trup de invidiat. Potrivit acestuia, motivația este unul din secretele care îl ajută să se mențină în cea mai bună formă.

"Secretul siluetei oricui cred că e motivația și de aici vin multe. Eu sunt un om căruia îi place să facă efort fizic, deci nu mi-a fost greu să fac din fitness o obișnuință, să fac zi de zi. E un stil de viață. În momentul în care devine un obicei, vine firesc, nu trebuie să mai faci un efort. Cred că poți să găsești motivație oricunde, în orice moment, în orice loc", a declarat Randi,  pentru Spectacola.

De asemenea, Randi a mărturisit că a renunțat la carne timp de cinci ani de zile pentru a evita eventualele probleme de sănătate.

"Nu am mâncat cinci ani carne. Doar pește și fructe de mare, la asta nu o să pot să renunț niciodată. Am mâncat sănătos dintotdeauna, adică nu prea îmi plăceau lucrurile nesănătoase. Nu am mâncat cinci ani carne și apoi am început să gust rar, pentru că m-am mutat la casă și bineînțeles că prietenii mei mănâncă grătare. Am renunțat pentru că nu am vrut să am probleme de sănătate pe viitor. Am vrut să evit problemele și de asta am tăiat", a spus artistul pentru Spectcola.

Citește și: Randi, totul despre succesul pe plan muzical: „Am fost primit ca un star internațional” /EXCLUSIV

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel