Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Primele zile ale lunii septembrie ar putea veni cu câteva turbulențe, dar vei începe să îți recapeți echilibrul în jurul datei de 10, când Venus intră în Scorpion.


Reacționezi bine la această energie pasională și vei putea să o folosești în avantajul tău.

Asta nu înseamnă neapărat  dragoste sau erotism - ci înseamnă forță creativă, iar asta este exact ceea ce ai nevoie pentru a te simți util și relevant, în această lună. Ultimul lucru pe care ți-ai dori vreodată să te simți inutil, iar primele zile ale lunii septembrie chiar te-au făcut să te simți neajutorat.

Un Berbec neajutorat este un Berbec nefericit și, din moment ce nu există Berbec care să nu se ridice în cele din urmă - nu prea ai de ce să-ți faci griji. 

Ascendentul, între mit şi adevăr! Daniela Simulescu dezvăluie semnificaţia exactă a ascendentului tău


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Luna septembrie ar trebui să înceapă binișor, dar cu siguranță nu va fi suficient de bună pentru tine.

Sunt prea multe influențe cosmice aici care intră în conflict și îți răpesc liniștea. Ai intenții bune dar care se pot rătăci mult prea ușor, dacă nu obții succesul.

Până la jumătatea lunii septembrie, ar trebui să fii într-o stare de spirit mai adaptabilă. Nu-ți place ideea de a aștepta și, totuși, nu prea mai ai ce face pentru a grăbi lucrurile... și astfel, înveți să te adaptezi.

Asta nu înseamnă că vei deveni leneș; de fapt, luna septembrie înseamnă să lucrezi cu situația ta, mai degrabă decât să scapi de ea prin lene sau tergiversare.

 

Zodiacul GELOZIEI. Cele mai invidioase semne zodiacale. Ar face orice ca să fie în locul tău

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ai șanse să te descurci foarte bine luna aceasta, dacă ești capabil să aplici răbdarea și perspectiva pe termen lung. Asta înseamnă că nimic în această lună nu va fi evident - totuși, dacă îți faci timp să deslușești tot ceea ce pare misterios, vei găsi claritate și o modalitate de a face față la tot ceea ce vine.

Această atitudine pozitivă te va duce prin relațiile personale, precum și prin oportunitățile de afaceri. Ești suficient de puternic pentru a face față la aproape orice - asta nu înseamnă că ar trebui să muști mai mult decât poți mesteca și nici că îți dorești sarcini grele.

Ceea ce va funcționa pentru tine în această lună, Gemeni, este să te ții de obiectivele tale, să rămâi cu tine însuți și să nu le permiți celorlalți să te doboare.

HOROSCOP. Ce să faci atunci când te simți singur, în funcție de semnul zodiacal


Rac (21 iunie - 22 iulie)

După cum se pare, mulți dintre noi vom trăi începutul lunii ca pe un consum de energie.

Acest lucru se va schimba pe măsură ce luna avansează, însă, va depinde de tine să rămâi pe linia de plutire și să fii cu ochii pe premiu, ca să spunem așa.

S-ar putea să trebuiască să te ocupi de unele afaceri juridice în această lună, mai mult ca sigur în jurul celei de-a treia săptămâni.

Acesta va fi un moment bun pentru tine să îți aduni informațiile astfel încât să poți acționa într-un mod civilizat. Dacă vei merge la tribunal sau ai nevoie de un avocat, ar fi bine să te informezi în acest sens.


Acesta este sezonul divorțurilor și al separărilor, așa că, dacă este un lucru la care v-ați gândit, s-ar putea să fie momentul materializării lui.

 

Horoscop. Septembrie, luna PASIUNII. O zodie își schimbă complet viața. Decizii RADICALE


Leu (23 iulie - 22 august)

Având în vedere că tocmai ai ieșit din sezonul propriului tău semn și că acum ești în Fecioară, te simți bine în privința schimbărilor și a noutăților.

Luna septembrie este promițătoare pentru tine. În timp ce alții din jurul tău par deprimați, această stare de spirit nu pare să pună stăpânire pe tine, luna aceasta, de fapt, creativitatea ta este mai puternică ca niciodată.


Aceasta este o lună excelentă pentru a ne arăta talentele și știm cu toții că acestea sunt variate și abundente la lei.

Un lucru benefic pe care îl vei observa este modul în care toată lumea îți răspunde în această lună - cu brațele deschise și cu un respect profund. Tu ești cel pe care îl căutăm cu toții, pentru a ne scoate din starea de depresie. 

Horoscop. CELE 4 semne zodiacale care nu au DELOC noroc în dragoste. Își găsesc cu greu sufletul pereche


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

S-ar putea să fie ziua ta de naștere din septembrie, iar în acest caz - la mulți ani. Și, așa cum se întâmplă cu zilele de naștere și cu tine, este un mixt de sentimente. Așteptările tale din copilărie intră în acțiune; te aștepți la cadouri, atenție, afirmații pozitive - și ce primești?


O călătorie a minții care este orchestrată de propria ta paranoia și îndoieli. Ooo, nu-ți face asta, Fecioară. Ești atât de strălucitoare, atât de talentată... dar ești, de asemenea, atât de plină de ură de sine, încât ajungi să te sabotezi.

Lucrează cu forțele cosmice ale naturii, mai degrabă decât împotriva lor. 

Horoscopul ANXIETĂȚII: care sunt cele mai mari temeri ale fiecărui semn zodiacal

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

 Numără-ți binecuvântările, Balanță, pentru că se pare că nimeni altcineva nu este în curtea ta, în acest moment. Veleitar este jocul cosmic, iar dacă tu ești vedeta spectacolului în această lună - așa cum ești - atunci joacă-ți rolul cum trebuie.


Consideră-te norocos și intră în gratitudine. Pe măsură ce luna avansează, te vei băga în ceva nou, în ceea ce privește cariera. Ești pe drumul cel bun și ești capabil să iei niște decizii foarte importante; tu ești șeful tău, iar pe parcursul acestei luni, vei fi foarte în contact cu acest sentiment.

Acum, poți folosi această energie în sens pozitiv sau negativ; nu te lăsa sedusă de partea întunecată, Balanță! 

Zodiile care nu au ce căuta împreună: Compatibilitate ZERO. Relații sortite eșecului

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei fi persoana "de încredere" în această lună, când vine vorba de dragoste, romantism și erotism. Se pare că se va umple carnetul tău de întâlniri, așa că va trebui să te întrebi dacă asta este cu adevărat tot ce îți dorești, luna aceasta?


Ești mulțumit să te dedici doar plăcerii, știind că mai mult ca sigur vei frânge câteva inimi pe parcurs? Pentru că asta este ceea ce vine spre tine, luna aceasta, Scorpion - ideea de a frânge inimi și de a nu privi înapoi.

Rareori te pui în locul altuia, așa că îți este greu să înțelegi cât de groaznic se simte cu adevărat o persoană rănită - dar crede-ne pe toți, e rău, iar dacă ești o persoană care frânge inimi în mod intenționat, vei experimenta întoarcerea karmică a acestei acțiuni la un moment dat pe drum. Oprește-te înainte de a începe.

 

Zodiacul NOROCULUI. Trei semne zodiacale s-au născut sub planeta succesului


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Septembrie aduce atât optimism, cât și îndoieli și, oricât de mult ai prefera să rămâi pe calea optimismului, vei fi copleșit de dificultăți undeva în jurul celei de-a doua săptămâni. Poți face față, Săgetătorule? Bineînțeles că poți, dar reprizele vor fi la ordinea zilei.


Asta e chestia cu tine și cu optimismul; ai tendința de a trăi într-o lume de vis, în care totul este foarte posibil și optimismul este singura monedă de schimb. Aici, în lumea reală, contrariile sunt abundente, iar ție îți va fi greu să le gestionezi.

Te uiți la alți oameni care îți fac și îți spun lucruri care se opun direct la tot ceea ce reprezinți. Oameni. Din nou. În calea ta și încurcându-ți stilul. Cel mai bine ar fi să ignori "oamenii" în această lună, în timp ce îți dezvolți lumea ta interioară, unde poți trăi în siguranță, sănătos și... optimist.

Zodiacul DEFECTELOR. Adevărul „gol-goluț” despre fiecare semn zodiacal


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ce lună minunată va fi pentru tine, Capricorn. Cuvântul cheie pentru tine în această lună este motivația, iar aceasta se va manifesta pe toată linia. Relațiile vor cere atenție, iar tu vei fi chiar acolo, în față și în centru, prezentându-te pentru tot ceea ce este necesar.


Problemele legate de carieră nu sunt probleme în această lună. Ceea ce trebuie lucrat, se lucrează la asta. Ceea ce necesită timpul și concentrarea ta, primește exact asta. Nu există obstacole care să te rețină în această lună, Capricorn, ceea ce face cu atât mai bine pentru tine să te adâncești în idei noi, cum ar fi... să ai grijă de sănătatea ta.

Ești într-o formă bună, dar o parte din asta este noroc; acum este momentul să faci un efort conștient pentru a-ți consolida sănătatea. 
 

Totul despre Feng Shui. Cum să atragi norocul în viața ta. Astrologul Nicoleta Ghiriș, la Interviurile Spectacola și DC News

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Calea vieții este ceea ce contează în această lună, Vărsătorule. Ai fost constant pe drumul tău întotdeauna, și totuși, nu ai fost niciodată prea sigur că ceea ce faci este ceea ce "ar trebui" să faci. De multe ori ne întrebăm asta: care este scopul meu?


Îți dai seama că scopul tău nu se poate limita la un loc de muncă de la nouă la cinci, dar știi, de asemenea, că trebuie să existe mai mult pentru tine. Acest tip de gândire te poate face să te simți inferior, deoarece îți compari excesiv viața cu cea a altora.

Prima lecție de învățat în această lună: nu-ți compara niciodată viața ta cu cea a altora. În continuare, dacă dorești să îți dedici timp pentru a-ți găsi scopul, atunci ajunge să înțelegi că în acest moment, în clipa de acum, toate deciziile sunt atât libere, cât și posibile. Ori te schimbi, Vărsătorule, ori nu te schimbi. Asta chiar depinde de tine.

Horoscop. Top 3 cele mai inteligente zodii. Geniul malefic, Înțeleptul și Istețul


Pești (19 februarie - 10 martie)

Septembrie este despre a termina ceea ce ai lăsat în urmă, astfel încât să poți începe toate acele noi proiecte minunate pe care le ai în minte. Creativitatea este de partea ta, iar mișcările planetare par să te ajute în eforturile tale.


Mijlocul lunii septembrie ar trebui să îți aducă vești și mai bune, plus o vizită din partea unui vechi prieten. Te vei simți reconfortat de căldura prietenilor și a familiei și, în mod surprinzător, nimeni din cercul tău nu simte altceva decât dragoste pentru tine și dorința de a fi lângă tine.

Ești prima alegere a tuturor; au încredere în tine și vor să știi că sunt alături de tine. Este o lună bună pentru socializare și una și mai bună pentru a te întâlni cu prietenii de-o viață. Așteaptă-te la vești bune pe 14.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel